Holistinė Joga
Thursday, May 23 • 12:00 PM - 1:00 PM
Liepyno g. 2, Vilnius
Egle Banaityte
Mano jogos kelionė prasidėjo prieš aštuonerius metus, kuomet dirbdama skrydžių palydove, keliavau aplink pasaulį. Ir joga buvo tai, kas padėjo man atrasti namus, kad ir kur bebūčiau. Jogos mokymus atlikau Indijoje bei Tailande ir esu sertifikuota Yoga Alliance RYT 200 Hatha Vinyasa mokytoja. Šiandien joga man yra apie savęs priėmimą, tokio koks esi. Ir visai nesvarbu kiek tau metų, ar esi sportiškas, ar esi lankstus, jeigu turi kūną – vadinasi joga skirta tau. Joga man taip pat vidinė kelionė, kurioje aš kasdieną mokausi įsiklausyti į savo kūną, stebėti kvėpavimą ir mintis bei būti šioje akimirkoje. Kviečiu prisijungti į unikalią savęs atradimo kelionę, puoselėti meilę sau ir perkelti ramybę ir džiaugsmą, kurį rasite ant kilimėlio, į savo kasdienį gyvenimą.
Description
Lygis:
Fizinis: 3
Emocinis: 3

Holistinė jogos praktika - aktyvi ir energinga meditacinė joga paremta viso kūno koncentracija, įkvėpta B.K.S. Iyengar jogos.

Aktyvi laikysena praktikuojama ilgesnį laiką, lavinamas vidinis sąmoningas matymas: stebima kūno padėtis ir stabilumo ir lengvumo asanoje (pozoje) balansas. Užsiėmimo metu mokytoja itin detaliai pateikia informaciją, suteikia laiko ir erdvės giliau patirti asanos charakteristikas, atsako į iškilusius klausimus.

Ši joga tinkama visiems, tiek pradedantiesiems, tiek ir pažengusiems.

Neturintiems praktikos tai puiki proga išmokti tinkamų asanos (pozos) pagrindų prieš žengiant į sudėtingesnes praktikas. Praktikuojantiems - prisiminti pagrindinius principus saugiai ir tausojančiai praktikai.