Mysore
Woensdag, 26 april • 06:00 - 08:00
Bodhi Centrum
Rachel Weijman
Yoga is al een aantal jaar in verschillende vormen in mijn leven. In 2019 deed ik een Vinyasa/Ashtanga docentenopleiding in Goa, India. Deze opleiding gaf mij veel verdieping op het gebied van de yoga filosofie, maar het échte werk vond pas plaats na de opleiding. Yoga integreren in je dagelijkse, westerse leven. Een beoefening – op en naast de mat – van bewuster leven in het nu, dankbaar zijn, geluk volgen en doen wat goed voelt. Ashtanga yoga is een onderdeel van deze dagelijkse beoefening. Mijn practice is gericht op bewust bewegen met het ritme van mijn adem. Ik begeleid anderen yogi’s met een zachtheid en vind het belangrijk dat iedereen doet wat goed voelt en zo nodig aanpast. Yoga is voor iedereen. Minder focus op hoe iets eruit ziet en meer aandacht voor hoe het voelt. Naast het geven van yogalessen en workshops organiseer ik ook regelmatig mantra-avonden waar we samen zingen en muziek maken om het geluk in onszelf te ervaren.
Beschrijving
Iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend kun je tussen 06:00-08:00 uur komen voor je Ashtanga practice, bij Bodhi Centrum.

Je kunt kiezen voor de volgende opties:

Mysore: 3x per week = € 63 per maand.
Je kunt je 3 keer per week aanmelden voor Mysore, daarnaast kun je met dit abonnement geen andere yogalessen volgen. Omdat we gaan starten met Mysore zal het het komende half jaar een maandabonnement zijn, dus je koopt voor iedere maand een nieuw abonnement. Dit kun je ook al in voren doen en maanden vooruit plannen.

Mysore Plus = € 73 per maand.
Dit is een onbeperkt abonnement waarbij je alle reguliere lessen kunt volgen en 3x per week Mysore.
LET OP: kies je voor dit abonnement, dan mag je het volgende doen. Je kiest voor een onbeperkt maandabonnement van 63 euro en daarnaast schaf je het Mysore Plus abonnement aan, de bijbetaling van 10 euro. (heb je in december 2022 een onbeperkt jaarabonnement aangeschaft, dan kies je nu alleen voor de 10 euro bijbetaling).

Of een losse les: 14 euro.