Mysore
Woensdag, 31 mei • 06:30 - 08:15
Bodhi Centrum
Ester Belder
In 2011 kwam ik in aanraking met yoga. Na een aantal jaar verschillende yogavormen te hebben beoefend, ontdekte ik in 2017 ashtanga yoga. Al snel was ik verkocht en niet lang daarna begon ik aan een docentenopleiding; ik wilde niets liever dan deze bijzondere en transformatieve practice delen! Het mooie aan yoga vind ik dat het een eindeloze ontdekkingstocht is in jezelf. Vooral het spel van kracht en zachtheid, vasthouden en loslaten, vind ik fascinerend en vind ik elke dag weer terug op de mat. De yogafilosofie en andere docenten blijven me inspireren om te groeien als persoon en als docent. Naast het geven van groepslessen in verschillende studio’s, geef ik ook lichaamsgerichte coaching, waarbij ik yoga veelal inzet.
Beschrijving
Iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend kun je tussen 06:00-08:00 uur komen voor je Ashtanga practice, bij Bodhi Centrum.

Je kunt kiezen voor de volgende opties:

Mysore: 3x per week = € 63 per maand.
Je kunt je 3 keer per week aanmelden voor Mysore, daarnaast kun je met dit abonnement geen andere yogalessen volgen. Omdat we gaan starten met Mysore zal het het komende half jaar een maandabonnement zijn, dus je koopt voor iedere maand een nieuw abonnement. Dit kun je ook al in voren doen en maanden vooruit plannen.

Mysore Plus = € 73 per maand.
Dit is een onbeperkt abonnement waarbij je alle reguliere lessen kunt volgen en 3x per week Mysore.
LET OP: kies je voor dit abonnement, dan mag je het volgende doen. Je kiest voor een onbeperkt maandabonnement van 63 euro en daarnaast schaf je het Mysore Plus abonnement aan, de bijbetaling van 10 euro. (heb je in december 2022 een onbeperkt jaarabonnement aangeschaft, dan kies je nu alleen voor de 10 euro bijbetaling).

Of een losse les: 14 euro.