SUP Yoga - Spiegelwaal
Woensdag, 17 juli • 10:30 - 11:45
Spiegelwaal
Janneke Haring
Een paar jaar geleden ontdekte ik yoga. Op een moment dat ik mezelf volledig voorbij gerend was. En er letterlijk door omviel. Yoga was voor mij dé manier om de verbinding met mezelf terug te vinden. Om mijn gestreste lichaam en geest tot rust te brengen. Om weer te kunnen ontspannen. Om te kunnen ervaren wat ik echt belangrijk vind. Waar ik blij van word. En in balans te komen. Ik wil dit graag met jou delen! Ik wil jou helpen om beter in je vel te zitten, letterlijk en figuurlijk. Een gezonder, sterker en bewuster mens te worden. Een moment voor jezelf te creëren in plaats van meegaan in de drukte en verwachtingen van alledag. Een moment om tot jezelf te komen. Een moment om te ontspannen. Een moment van rust. Inmiddels ben ik yogadocent gespecialiseerd in yin yoga, hatha yoga, yoga nidra en Stand Up Paddle (SUP) yoga. In mijn yin yogalessen bij Bodhi beweeg ik graag met de seizoenen mee. Ik leg afwisselend de nadruk op de fysieke, mentale en energetische lagen van yin yoga. Ook gebruik ik regelmatig oefeningen vanuit mijn achtergrond als psycholoog.
Beschrijving
Met SUP-yoga gaan we met een groep op het water werken aan onze core, balans en flexibiliteit. Laat je verrassen door de ontspannende natuur en de rust van het water. Om mee te doen met SUP yoga heb je geen ervaring met yoga en/of suppen nodig. Je krijgt aan het begin van iedere les circa 10 minuten uitleg over het suppen.

Kosten:
– Losse les = € 22,50

Inschrijven?
Aanmelden gaat via ons online reserveringssysteem Momoyoga. Via jouw Momoyoga account koop je een sup yogales en daarna schrijf je je in voor de les.

Note: als je een account hebt aangemaakt, kun je zien of er nog vrije plekken zijn voor de les. Is de les vol, dan kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen en dan ontvang je een mail als je toch deel kunt nemen. Komt er geen plek vrij, dan staat de les weer op je account en kun je je inschrijven voor een volgende keer. Wil je dit risico niet lopen, zoek een les op met vrije plekken 🙂

Kledingadvies:
Onze ervaring is dat bij SUP yoga iedereen in principe droog kan blijven. Aan te raden is gemakkelijk zittende (sport)kleding, met eventueel zwemkleding eronder. Mocht je er onverhoopt toch in vallen, zorg dan altijd dat je een extra setje (warme) droge kleding, schoenen en een handdoek bij je hebt. Mocht het een echt frisse dag zijn dan kun je optioneel een wetsuit lenen.

Locatie VIERDAAGSEFEESTEN:
Let op, deze week gaan we op een andere locatie de spiegelwaal op. De bus van Sup & Surf staat op Stadseiland Stek vlakbij de ingang aan de linkerkant. Dit is vlakbij de fiets/trein brug. De bus staat dit keer niet bij het Bastion.

Heb je spullen die niet meegaan op de SUP? Geen probleem! Dan laat je ze gewoon in de bus/container, deze gaat op slot zodra we het water op gaan.
Let op er zijn geen facilitaire voorzieningen. Omkleden kan evt. achter of in de bus.

Afmelden? Graag minimaal 6 uur voor aanvang van de les, dit kan via Momoyoga en zo komt je les weer op je account te staan. Na die 6 uur komt je les te vervallen.
Belangrijk! Je koopt een sup yogales via Momoyoga en daarna reserveer je jouw les. Alleen de aanschaf van een les is niet voldoende.

LET OP: Anders dan voorgaande jaren ontvang je alleen een mail op de dag van de sup yogales als er wijzigingen zijn (locatie wijziging of annulering vanwege het weer). ZIJN ER GEEN WIJZINGEN, DAN ONTVANG JE GEEN MAIL 😊