Taller Navakaraṇa Za Zen Palafrugell

Domingo, 14 mayo • 10:00 - 12:30
Andrea de los Mozos

Descripción

Som la Marta i l'Andrea, som professores de Navakaraṇa al nostre estudi a Barcelona, Bronsa, i molt aviat serem a Palafrugell gràcies a la nostra amiga Clàudia de Calma Ioga per a explicar-vos-ho tot de la nova part del mètode que tot just hem après durant una formació al Japó. Una part del mètode molt diferent a la que ja coneixeu i que segur que us sorprendrà, el Navakaraṇa Za Zen es una práctica menys dinàmica i molt més terapèutica, apta per a estudiants amb menys movilitat però igualment transformadora.

Aquesta és la part més holística de la pràctica: lenta, conscient, molt enfocada en la respiració Ujjayi, adaptable a tots els nivells de pràctica i condicions físiques. El resultat és una experiència més introspectiva però que també ens serveix per obrir i flexibilitzar el cos.

Per a començar el taller presentarem la pràctica de Navakaraṇa Za Zen, veurem algunes tècniques de respiració i kriyās, tot seguit practicarem una de les seqüències i tancarem amb una relaxació i exercicis de pranayama.