Mini -Retreat: laat de energie weer vrij stromen! Met zachte yoga, meditatie, energetische cleaning en sound healing.
Zaterdag, 12 oktober • 09:30 - 12:30
Yogazaal
Bianca Klijnsma
4 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Samen met Jolanda Blom- De Vreugd, een lieve vriendin én holistisch therapeut, organiseer ik dit prachtige mini-retreat voor vrouwen.
Met yoga en energetische cleaning maken we een liefdevolle, holistische reis. Een reis naar innerlijke balans en een gezonde (chi-stroom) levensenergie.
We starten de ochtend met een warm welkom en een openingsmeditatie.
Met yin yoga kalmeren we de geest en geven we het lichaam de ruimte en tijd om zich te ontspannen. Langzaam spanning loslaten. Vertragen, verstillen en je verbinden met je lijf. Van hoofd naar lijf.
Yin houdingen stimuleren de energiestroom in je lichaam. Een prachtige voorbereiding op de Energetische cleaning.
Deze Energetische cleaningsessie is bedoeld om je energiecentra in balans te brengen en blokkades op te heffen om zo je algehele welzijn te bevorderen. Dit helpt je om lichter, meer in balans en je positiever te voelen in je dagelijkse leven. De energie kan weer vrij stromen en dat voel je!
Tijdens de cleaning sessie lig je comfortabel op de rug op je matje met gesloten ogen. Zo kun je je volledig ontspannen en naar binnen keren. Terwijl er rustgevende muziek afgespeeld wordt zal Jolanda, als facilitator, bepaalde woorden en intenties uitspreken om de energetische opschoning in gang te zetten. Jij hoeft verder niets te doen, gewoon lekker ontspannen liggen en openstaan voor de ervaring.
De sessie duurt ongeveer 45 - 60 minuten. Na afloop voel je je lichter, meer ontspannen en meer in balans.
Aansluitend zullen we een Klankschalenbad verzorgen zodat alle ervaringen van deze ochtend nog dieper kunnen integreren.

Daarna is er ruimte voor een korte deelronde waarin je je ervaringen kunt delen.(niet verplicht).
Je kunt ook altijd na de sessie persoonlijke vragen stellen aan Jolanda.

Jolanda stelt zich voor:
Mijn naam is Jolanda en ik ben de oprichtster van ALIGNS, een praktijk die zich richt op energetische geneeskunde en persoonlijke groei. Mijn doel is om mensen te helpen hun innerlijke balans te hervinden en te transformeren. Met mijn achtergrond als verpleegkundige en mijn expertise in holistische geneeskunde, begeleid ik mensen naar hun natuurlijke staat van zijn.

Ik help je je natuurlijke flow te herstellen. Hart en hoofd met elkaar in verbinding, het herstellen van je energiestroom (chi, Qi) zodat er meer balans en everwicht in je leven komt.
Ik zet mijn kennis en ervaring als energetisch facilitator en beoefenaar van sjamanistische energetische geneeskunde in. Door oude wijsheid te combineren met moderne neurowetenschap, streef ik ernaar om je te helpen transformeren naar een verbeterde gezondheid, rust, vreugde en balans.

Deze ochtend wordt verzorgd door Jolanda Blom-De Vreugd en Bianca Klijnsma
De groep is klein, maximaal 8 personen. Vol = Vol
Deelname € 69
Tijd 9.30 tot circa 12.45.
Inclusief alle materialen, thee en lekkers, begeleiding door 2 coaches.