Ademcirkel

Zaterdag, 19 oktober • 10:40 - 11:30
Kinderdijk 30a
Mireille Ster
Mireille zorgt voor een harmonieuze en veilig sfeer tijdens haar lessen. Ze voert je mee naar een wereld van licht en zorgt ervoor dat je een goed gevoel hebt aan het einde van de les. Ze gelooft stellig in het onderhouden van goede gewoontes en raad je aan om minimaal eens per week naar de yogastudio te komen. Ervaar hoe makkelijk jij kunt ontspannen in een yogales van Mireille.

Beschrijving

Verbonden adem is een techniek waarbij je in een diepere staat van ontspanning komt. De ontspanning wordt bereikt door eerst vastgezette en onderliggende emoties los te laten. Tijdens de les komen er zeer waarschijnlijk emoties los, na de les voel je je beter.
Bijkomend voordeel is dat je door deze ademhaling meer zuurstof in je lichaam krijgt, deze zuurstof voorziet je van nieuwe energie en ontdoet je lichaam van afvalstoffen. Ervaar het zelf.
*Niet geschikt als je zwanger bent, last hebt van epilepsie of last hebt van ernstige psychische klachten. Bij long- of hyperventilatie klachten overleg eerst even met je arts.