Yin Yang Yoga met Ellen
Vrijdag, 1 december • 09:15 - 10:30
Astridlaan 180, 8310 Assebroek (achter het hoofdgebouw), De Yogazolder
Ellen Remue
Ellen verdiept zich reeds 10 jaar in een gezonde levensstijl, waarbij beweging, voeding en het zich goed voelen centraal staan. Yoga: Zij heeft zich dan ook toegelegd op Yoga door een 500 uren docenten opleiding te volgen in India met daarbij aansluitend een 60 uren Yin Yoga. Om de minder lenigen onder ons te helpen heeft Ellen een opleiding Stoelyoga en Kantooryoga afgewerkt. Daarbij heeft ze dit verder uitgebreid naar zowel ouderen en naar mensen met een beperking. Ellen's Yin Yang Yoga en haar stevige Yogalates lessen brengen via de diverse Yoga stijlen een heerlijk gevarieerd Yoga menu gecombineerd met Adem oefeningen en met een leuk lachmoment van Duo Yoga onder de deelnemers. YOGALATES: donderdag om 19u30 🧘🧘= redelijk intens YIN & YANG YOGA: vrijdag om 09u00 🧘🧘= redelijk intens STOELYOGA: vrijdag om 10u15 🧘= zacht Website: www.yogametellen.be en Facebook: https://www.facebook.com/groups/3363203087302363/ Instagram: https://www.instagram.com/yoga.met.ellen/ Duo Shiatsu: Ze geeft samen met Karl-Heinz Duo-Shiatsu sessies van anderhalf uur voor koppels, vrienden of vriendinnen. Natuurvoedingsconsulent: Haar opleiding Natuurvoedingsconsulent en Naturopathie wordt binnenkort afgerond. Ellen geeft bewustmakende voordrachten met Yoga workshops die de titel 'Gezond met Yoga en Voeding' dragen. Ellen is ook de auteur van de website www.transformelle.com met mega gezondheidstips en meer info ivm een consult. Je kan bij Ellen ook de workshop Lactofermentatie volgen. Bij Ellen kan je ook terecht voor : Teambuilding met je collega's.
Beschrijving
Yin Yang Yoga combineert twee yogastijlen om spierkracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit te ontwikkelen.
In Yin Yoga brengen we de voordelen samen van het passief vasthouden van yogahoudingen en het werken aan de diepe, dichte (Yin) bindweefsels en gewrichten in het lichaam.
Yang Yoga is de meer traditionele Hatha, Ashtanga, Vinyasa beoefening met staande houdingen en meer dynamische sequenties.
Iedereen is welkom!
Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of niet.
Het beste wat je kunt doen is gewoon starten.
Yoga is als een reis die je stap voor stap moet maken om te groeien naar een niveau, waarop je lichaam kan profiteren van de vele voordelen van yoga.