Yoga
Thursday, 14 November • 09:30 - 11:00
Dennis Kerckhoffs
Mijn yoga reis begon in 2008 in een Utrechtse werfkelder, waar ik voor het eerst kennismaakte met yoga. Naast yoga heb ik me verdiept in Shiatsu Therapie. Al deze lichaamsgerichte en holistische kennis integreer ik nu binnen mijn praktijk: KIEM Praktijk in Maastricht. Ademhaling vormt de kern van zowel Shiatsu als yoga, wat mij inspireerde tot het volgen van een opleiding tot Ademcoach. In mijn praktijk bied ik een ondersteunende omgeving voor lichaamswerk, holistische genezing en persoonlijke groei, inclusief een veilige plek voor de LGBTQIA+ gemeenschap. Je bent van harte welkom om samen met mij de kracht van adem, beweging en aanraking te ontdekken.
12 spots available
Description
Welkom bij onze extra lange Rise & Shine ochtendklas (1,5u), waar we de dag begroeten met beweging, ademhaling en ontspanning. Onder leiding van Dennis is deze klas een uitnodiging om je dag goed te beginnen, waarbij je in contact komt met je lichaam terwijl je de zachte kracht van de ochtendenergie omarmt.

Door Yoga, Qi Gong, ademwerk en meditatie te combineren, weven we eenvoudige maar effectieve oefeningen samen om je lichaam te wekken en je geest te kalmeren. Via een mix van zachte stretches en mindful ademen vinden we een balans tussen energie geven en ontspannen, en bereiden we je voor op een harmonieuze dag. Onze klasstructuur past zich aan aan de seizoenen, zodat je je verbonden voelt met de ritmes van de natuur.

Of je nu een ervaren yogi bent of nieuw bent in de praktijk, deze klas is voor iedereen. Onder de deskundige leiding van onze ervaren instructeur, Dennis, flow je gracieus door de les. Met zijn ondersteunende benadering word je aangemoedigd om af te stemmen op de unieke sensaties van je lichaam en de schoonheid van diepe ontspanning te omarmen. Hij creëert een warme en inclusieve sfeer, waarbij hij je met zorg en aanmoediging begeleidt op elk moment. Dennis' unieke manier van lesgeven wordt gekenmerkt door een kalmerende aanwezigheid, speelsheid en een vleugje van zijn eigen queerness, wat een kenmerkende smaak toevoegt aan zijn lessen. Met zijn rustgevende stem en genuanceerde begeleiding zul je je ondersteund voelen terwijl je je eigen beoefening verkent.

Verwacht om je verfrist, verjongd en klaar te voelen om alles aan te kunnen wat de dag brengt. Dus doe mee en maak je klaar om de hele dag te stralen!

De lessen bij Dennis zijn in het Nederlands of Engels.