Yoga, ademen en meditatie
Donderdag, 22 augustus • 09:15 - 10:00
Natascha Huige
Beschrijving
Vind innerlijke balans en harmonie door de combinatie van beweging, meditatie en ademhaling. Deze les is speciaal ontworpen om je te helpen diep te ontspannen, je geest te kalmeren en je ademhaling te optimaliseren.

Wat Kun Je Verwachten?
Deze les combineert drie krachtige instrumenten die samen werken om je algehele welzijn te verbeteren:
- Yoga houdingen: we doen een reeks zachte, vloeiende yogahoudingen gericht op het ontwaken van het lichaam. Door langzaam en bewust te bewegen, nodigen we het lichaam uit om spanning los te laten en de spieren te stretchen en het verbinden van adem en beweging.
- Ademen (Pranayama): We doen een of meerdere ademhalingsoefeningen die je helpen om je ademhaling te verdiepen en te reguleren. Ademhalingsoefeningen verbinden lichaam en geest met elkaar, en kunnen je energieniveau verhogen, stress verminderen en je geest helder maken.
- Mediteren: De les eindigt met een meditatie in stilte. Laat gedachten voorbij drijven terwijl je jezelf openstelt voor een moment van stilte en sereniteit.

Iedereen die op zoek is naar een zachte en liefdevolle benadering van yoga en innerlijke balans is van harte welkom in deze les.