SPECIAL ~ klankschalen ligconcert
Vrijdag, 20 september • 19:00 - 20:00
Natascha Huige
Beschrijving
We nodigen we je uit voor een unieke en betoverende ervaring: ons klankschalen ligconcert. Laat je meevoeren op de rustgevende klanken van de klankschalen en ontdek een diepere staat van ontspanning en welzijn.

Een klankschalen ligconcert is een vorm van geluidstherapie waarbij je comfortabel ligt terwijl je wordt omgeven door de harmonieuze trillingen van klankschalen. Deze trillingen helpen je om spanning los te laten, je geest te kalmeren en je energie te vernieuwen. De vibraties van de klankschalen werken op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel niveau, wat bijdraagt aan een algeheel gevoel van welzijn. We werken in deze klankschalensessie overigens niet alleen met klankschalen maar maken ook gebruik van andere klankinstrumenten, zodat je veel verschillende geluiden en trillingen kunt ervaren.

Kom en laat je meevoeren door de verschillende klanken naar een diepe ontspanning. Je hoeft even helemaal niets te doen, alleen maar heerlijk te liggen en de klanken en trillingen in je op te nemen. Heel ontspannend en helend.