SPECIAL ~ systemisch werken op de yogamat
Zondag, 29 september • 13:00 - 16:00
Natascha Huige
Beschrijving
Ben jij nieuwsgierig naar de wortels van jouw levensreis en hoe het familiesysteem waaruit je voortkomt invloed heeft op wie je vandaag de dag bent? Ontdek het tijdens onze unieke workshop "Systemisch werken op de yogamat".

Tijdens deze workshop maak je kennis met de belangrijkste principes van systemisch werken. We nodigen je uit om door een systemische bril te kijken naar je gezin van herkomst en gaan in het lijf ervaren wat dat betekent voor jouw handelen in het dagelijks leven.

We maken allemaal deel uit van ons eigen familiesysteem. Zelfs als de relatie belast is of het contact verbroken, onbewust blijven we met ons systeem verbonden. Onze afkomst, het oorspronkelijke nest waaruit we voortkomen, kan (onbewust) zowel positieve als negatieve invloeden op ons uitoefenen. Deze invloeden reiken zelfs door en manifesteren zich over verschillende generaties heen.

Systemisch Coach Karin begeleid je bij het verkennen van jouw plek binnen het systeem, terwijl yoga- en ademwerkdocent Natascha dit ondersteunt met versterkende yoga- en ademoefeningen.

Wat voor moois ga je ontdekken?
- Jouw plek: het begrijpen van jouw positie binnen je familiesysteem kan waardevol zijn voor je persoonlijke ontwikkeling en welzijn.
- Yoga als verbinding: verken yogahoudingen die je helpen om de verbinding met zowel jezelf als je systeem te verdiepen.
- Ademwerk: Door bewust te ademen ontstaat er een diepere verbinding met het lichaam en vergroot het zelfbewustzijn.
- Empowerment & zelfontdekking: maak bewuste keuzes en ontdek hoe je jouw eigen plek kunt (her)ontdekken.

Deze workshop biedt een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling, nieuwe inzichten, emotionele heling en fysieke ontspanning. Gun jezelf dit cadeau vol inzichten en ruimte om te groeien.

Ervaring met Systemisch Werken, Yoga of Ademwerk is niet vereist om deel te nemen. Iedereen die nieuwsgierig is naar zijn/haar systeem, van yoga houdt en een open mind heeft, is welkom! Na afloop staat er thee met iets lekker klaar en is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Reserveer nu jouw plek voor deze workshop.