SPECIAL ~ een gezonde bekkenbodem

Vrijdag, 22 november • 19:00 - 21:00
Natascha Huige

Beschrijving

Heb je last van bekkenbodemproblemen of wil je preventief werken aan een sterkere, gezondere bekkenbodem? Onze workshop "Een gezonde bekkenbodem" biedt de perfecte gelegenheid om te leren hoe je jouw bekkenbodem in topconditie kunt houden.

Wat kun je verwachten?
Je krijgt uitleg over de anatomie en functie van de bekkenbodem, en je leert over de meest voorkomende bekkenbodemproblemen. We gaan specifieke oefeningen doen je helpen je bekkenbodemspieren te versterken en te ontspannen. Je krijgt tips om bekkenbodemproblemen te voorkomen en je algehele welzijn te bevorderen.

Door deze workshop krijg je inzicht in de werking van je bekkenbodem en leer hoe je deze gezond kunt houden. Sterke en ontspannen bekkenbodemspieren dragen bij aan een betere continentie, seksuele gezondheid en algehele lichaamskracht. De bekkenbodem is niet alleen een fysieke structuur, maar ook een belangrijk centrum van mentale en emotionele energie.

Meld je vandaag nog aan voor de workshop "Een Gezonde Bekkenbodem" en zet de eerste stap naar een gezonder, sterker lichaam. Deze workshop is specifiek voor vrouwen.