SPECIAL ~ Yoga en Tarot

Zondag, 17 november • 13:00 - 16:00
Wendy Rodenburg

Beschrijving

Ontdek de kracht van intuïtie!
Ben je klaar voor een unieke ervaring die lichaam en geest in balans brengt? Tijdens deze bijzondere workshop combineren we de rustgevende kracht van yoga met de wijsheid van tarotkaarten.
Wat kun je verwachten?
🌿 Yoga: We beginnen met een zachte yogasessie om je lichaam te openen, je geest te kalmeren en ruimte te creëren voor nieuwe inzichten. Perfect voor elk niveau, of je nu ervaren bent of beginner.
🔮 Tarot: Na de yoga gaan we dieper in op de wereld van tarotkaarten. Leer hoe je deze kaarten kunt gebruiken als een spiegel voor je intuïtie, levensvragen en innerlijke wijsheid. Je krijgt uitleg over de de numerologie, de elementen en de symboliek van de verschillende kaarten. We trekken een persoonlijke kaart die je meer helderheid en richting kan geven.
🌿 Yoga: we eindigen met een ontspanningsoefening waarbij we alles op ons in laten werken en verwerken zodat je met mooie nieuwe inzichten weer naar huis kunt gaan.
Of je nu op zoek bent naar persoonlijke inzichten of gewoon een middag vol inspiratie wilt beleven, deze workshop biedt het allemaal!
Kosten: €65,- voor reguliere klanten en €48,75 voor Ekam maandabonnementhouders
Deze workshop wordt gegeven door Wendy Rodenburg (yogadocent) en Marcel Zwart (tarot magiër)
Doe mee en ontdek de magie van Yoga & Tarot!