YIN YANG YOGA - NIEUW!

Donderdag, 12 september • 19:15 - 20:30
Halara Waardamme, Shala
Ann Verhaeghe
Ik richt mij op de holistische heling en krachtige groei van ieder mens. Yoga heeft oneindig veel te bieden voor lichaam, geest en ziel. Yoga is letterlijk een levensstijl en kan worden toegepast op ieder aspect van ons leven. Daarom geef ik tijdens mijn lessen graag handige praktische tips mee die je direct thuis kujnt toepassen om meer welzijn te ervaren. Mijn formele opleiding doorheen de laatste decennia omvat meer dan 1000 uren bij de beste experts in hun vak. Ik begeleid mensen op ieder niveau en iedere leeftijd, in groep, prive en op het werk. Naast yoga doceren, geef ik ook Indische Hoofdmassage en Reiki bij Halara...

Beschrijving

Deze yogales is perfect voor wie het lichaam soepel en sterk wil houden en daarnaast ook de meditatieve stilte in de geest wil ervaren. Het Yin deel van de les bestaat vooral uit zittende en liggende yinhoudingen die Ann doorspekt met meditatieve wijsheden om de geest te trainen. (zie Yin yoga voor meer info)
Het Yange deel bestaat uit zachte hatha yoga houdingen, waarbij gelet wordt op bewust ademhalen en veilige, functionele uitlijning. Deze yang staat gelijk aan zachte yoga, en is 'yinner' dan de Yange yoga op zaterdagen.
Zowel bij het Yin als bij het Yang deel van de les ga je je eigen grenzen ontdekken.