Minitraining Nek & Schouders
Online
Maandag, 24 juli • 19:30 - 20:00
Paula de Visser
Beschrijving
De zomervakantie staat voor de deur. Nog even en je mag je werk voor een paar weken achter je laten. Eindelijk heb je de tijd om je nek en schouders te ontspannen. Of toch niet? Spelen deze klachten in de vakantie juist op?

In de maand juli geef ik een minitraining voor nek en schouders. In vier korte sessies leer je de basisprincipes die je tijdens het werk toe kunt passen. Juist in de vakantieperiode heb je de rust om de bewegingen eigen te maken. Zodat je deze toe kunt passen als je weer aan het werk gaat. De bewegingen zorgen ervoor dat nek- en schouderklachten verminderen of zelfs voorkomen kunnen worden.

De minitraining wordt gegeven op maandagavond van 19.30 – 20.00 uur. Via Zoom leg ik iedere sessie een paar bewegingen uit, die we samen een aantal keren uitvoeren. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Dan heb je een week de tijd om deze bewegingen te integreren in jouw dagelijks leven. Een week later voegen we daar nieuwe bewegingen aan toe. Omdat het eigen maken van bewegingen nu eenmaal tijd en geduld vraagt. Daarin zal ik je begeleiden.

De kosten bedragen € 27,-. Na iedere sessie ontvang je een link naar een instructievideo, waarin ik de bewegingen uitleg. Het beste is om live aanwezig te zijn. Dan leer je ook van de vragen van andere deelnemers.

De bewegingen die ik je aanleer tijdens de minitraining zorgen ervoor dat je ‘meer van jezelf’ gaat bewegen. De bewegingen maak je aan je bureau terwijl je werkt. Of je maakt er tijd voor tussen twee taken in. Juist met een drukke baan zijn deze bewegingen nodig om goed voor je lichaam te zorgen.

Heb je het gevoel geen tijd te hebben voor bewegen tijdens het werk? Besef dat je maar één lichaam hebt. Waar je niet alleen gebruik van maakt tijdens het werk. Ook thuis is het prettig dat je vrij kunt bewegen zonder pijn of een stijf gevoel in je spieren.

Via Momoyoga kun je je aanmelden. Maak een account aan en via het account kun je inschrijven en online afrekenen.

Heb je hulp nodig? Klik op deze link en je ontvangt een email met aanvullende informatie: https://laposta.nl/f/ssvn89kh68db