Ademcirkel

Vrijdag, 22 september • 19:30 - 21:30
Het Yogalokaal | Doetinchem
Maaike Verstraaten
In mijn lessen brengen we het denken en het voelen dichter bij elkaar. Yoga in al haar aandacht en eenvoud. Toegankelijk voor iedereen! De combinatie van yoga, adem, meditatie en muziek zorgen voor meer ruimte in je lijf en denkhoofd. Doordat er meer ruimte ontstaat is het makkelijker om te vertragen. Wanneer je vertraagt kun je je meer verbinden met jezelf. Er ontstaat meer ruimte om te openen en te verzachten. Dan kom je bij de essentie, daar waar het over gaat. Een diepere laag in jezelf die je niet bereikt als je maar door blijft rennen. Ik deel heel graag mijn ervaring en kennis met jou. In mijn lessen hoef je niet je best te doen, lenig of zen te zijn. Ook hoef je niet van boeddha's te houden. Jij bent precies goed zoals je bent en van harte welkom!

Beschrijving

je kunt je zonder betaling aanmelden. Wanneer je je hebt ingeschreven, ontvang je een betaalverzoek.

MEEDOEN AAN EEN ADEMCIRKEL IS EEN UNIEKE ERVARING WAAR HET DRAAIT OM VERBINDING MET ELKAAR EN VOORAL OM DE VERBINDING MET JEZELF.

Mensen die aan de slag gaan met bewust verbonden ademen merken na een aantal sessies veel verbeteringen. Deze verbeteringen zijn voor de deelnemer voelbaar en zichtbaar in het dagelijks leven.

Wanneer we kijken naar het grootste gedeelte van onze klachten op fysiek, mentaal of emotioneel vlak, is dat vaak te herleiden naar het verleden. Ergens in het verleden is ons ademhalingspatroon veranderd waardoor we mogelijk steeds meer klachten zijn gaan ervaren.

Hoewel we vaak met onze gedachten vergeten zijn wat er in ons verleden is gebeurd, herinnert ons lichaam dit heel goed. Door de adem weer in contact te brengen met het lichaam, is onze eigen adem in staat om terug te gaan naar de gebeurtenissen uit het verleden, en hier letterlijk meer lucht en levensenergie naar toe te brengen.
Dit heeft als gevolg dat de mogelijk pijnlijke herinneringen opgelost kunnen worden. Hiermee wordt de ‘lading’ van de herinnering/ emotie afgehaald.

Coach Zijnsoriëntatie &Rouwverwerking Susanne Krajnc en Ademcoach en yogadocent Maaike Verstraaten, zullen jouw ademreis begeleiden.

We beginnen de ademcirkel met het inchecken bij jezelf. Dan volgt er een rondje om je voor te stellen. Er is ruimte voor het zetten van je intentie, vaak voorafgaand van een meditatie.
Hierna volgt er een warming-up g dan gaan we beginnen met de ademsessie. Een half uur actief verbonden ademen, gevolgd door een kwartier ontspannen. We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers en geven ruimte om te delen.