Breath it. Feel it. Heal it.

Woensdag, 4 oktober • 20:30 - 21:45
Het Yogalokaal | Doetinchem
Jacqueline Beeren
Jacqueline geeft lessen die je helpen te vertragen, verzachten en verstillen. Hierdoor kun je voelen wat het verschil is tussen 'aan' staan en 'ontspannen aanwezig zijn'. Door te vertragen ontstaat er meer ruimte en zachtheid voor jezelf. En als je vertraagt en verzacht wordt het vanzelf ook stiller in jezelf. De gedachten in je denkhoofd verdwijnen naar de achtergrond. Je aandacht gaat van buiten naar binnen. Uit je hoofd en in je lichaam. Je ontdekt een deel van jezelf dat je niet ontdekt als je maar door blijft rennen.'

Beschrijving

Breath it. Feel it. Heal it.
Met Maaike en Jacqueline

Verwacht een combinatie van Ademwerk, Yin Yoga en Energetische Healing.

Maaike (Ademcoach en yoga docent) en Jacqueline (yoga docent en energetische healing) begeleiden je deze les met aandacht en liefde.

Door bewust te ademen, open je de deur naar diepe ontspanning, zelfontdekking en bewustwording. Terwijl je je ademhaling bewust stuurt voel je wat er van binnen leeft. Je ontdekt waar de ruimte zit en waar spanningen zorgen voor blokkades in de vrije doorstroom van energie.

De combinatie met Yin Yoga zorgt ervoor dat je steeds meer kunt vertragen, verzachten en verstillen. Je maakt letterlijk en figuurlijk meer ruimte in body & mind. Dit zorgt voor ontspanning in je hele wezen. Een gevoel van thuiskomen.

We ondersteunen het proces met energiewerk (Reiki, Triggerpoints, Acupressuur en Cranio Sacraal technieken). Dit opent de weg naar een dieper begrip van jezelf.

Samen bieden ademwerk, yin yoga en energetische healing een synergie die je in staat stelt om de innerlijke lagen van jezelf te verkennen en te helen.
Het herinnert ons eraan dat we niet alleen fysieke wezens zijn, maar ook complexe energetische wezens die in staat zijn tot groei, transformatie en zelfliefde. Met elke ademhaling en bewuste aanraking van energie, geven we onszelf de mogelijkheid om in diepe harmonie te komen met het universum en onze eigen essentie.