Cacao ceremonie & Visionboard maken

Zondag, 17 december • 10:00 - 14:00
Het Yogalokaal | Doetinchem
Jacqueline Beeren
Jacqueline geeft lessen die je helpen te vertragen, verzachten en verstillen. Hierdoor kun je voelen wat het verschil is tussen 'aan' staan en 'ontspannen aanwezig zijn'. Door te vertragen ontstaat er meer ruimte en zachtheid voor jezelf. En als je vertraagt en verzacht wordt het vanzelf ook stiller in jezelf. De gedachten in je denkhoofd verdwijnen naar de achtergrond. Je aandacht gaat van buiten naar binnen. Uit je hoofd en in je lichaam. Je ontdekt een deel van jezelf dat je niet ontdekt als je maar door blijft rennen.'

Beschrijving

Maak de cirkel rond en sluit het jaar af in deze mooie bijeenkomst.
Wie bieden een cacaoceremonie, blikken in dankbaarheid terug op het afgelopen jaar en tunen in op onze verlangens voor het komende jaar.
En natuurlijk bewegen we ons lichaam: via vrije beweging dimmen we ons denkhoofd en zakken we naar onze essentie. Vanaf daar kan de creatieve energie stromen en kun je je dromen vormgeven op een visionboard. Dit visionboard kun je zien als jouw persoonlijke gids voor 2024. Een creatie waarin jouw innerlijke wijsheid verscholen ligt en die jou de weg wijst op je pad.

Deze workshop wordt gegeven door Jacqueline en; Brigitte