Mindfulness en kickboksen vrouwen
Donderdag, 5 september • 16:15 - 17:15
Keizersmantel 441, 8607 GK, Sneek
Bodil van Roeden
Ik ben een groot deel van mijn leven met sport bezig geweest. Ik heb van alles gedaan van ballet en basketbal tot kickboksen en bikini fitness. Tijdens het trainen voor een fitnesswedstrijd kwam Dulcy even op mijn pad. Uiteindelijk scheidden onze wegen.. tot voor kort.. In al mijn levensfases ging ik mij steeds verder persoonlijk en spiritueel ontwikkelen. Nadat ik qua werk in rustig vaarwater kwam liep ik Dulcy weer tegen het lijf. Zij vroeg of ik samen met haar een bedrijf wilde starten voor het organiseren van Body & Mind retreats.. ik hoefde hier niet over na te denken en zei volmondig: JA! Ik denk dat de kracht van House of Soulz zit in het samenwerken met mensen en bedrijven. Samen iets bedenken en realiseren en dit tot uiting brengen om gasten met een lach naar huis zien gaan is wel een kroon op wat wij doen. ​ Het mooiste wat er is voor mij is het werken met mensen en de verbinding zoeken en door te geven tijdens de retreats.
Beschrijving
Dé combinatie van krachttraining en mindfulness is hierdoor goud waard omdat beide disciplines handelen vanuit focus, rust en kracht. Doordat je met kickboksen frustratie en spanningen los laat zal er meer rust en ontspanning voor terug komen.

Door mindfulness leer je om in het moment aanwezig te zijn. Je leert om te stoppen waar je mee bezig bent. Uit je hoofd in je lichaam. Je leert om bij jezelf te blijven. Dit zorgt voor veel voordelen zoals; alle emoties mogen er zijn, het leren voelen en accepteren van emoties, niet vanuit een emotie hoeven reageren, emoties en gedachten komen en gaan, je bent niet je emotie of gedachten, hoe je kan ontspannen, waar je grenzen liggen en om deze op tijd aangeven en nog veel meer maar het meest waardevolste is wel dat zelfvertrouwen en compassie groeit.

Deze les is voor elk niveau. In deze les leer je techniek, trainen we focus, kracht en conditie.
House heeft bokshandschoenen die je kan lenen. Trek makkelijk zittende kleding aan en neem een flesje water mee.