Yin yoga nidra
Vrijdag, 30 augustus • 19:00 - 21:00
Keizersmantel 441, 8607 GK, Sneek
Bodil van Roeden
Ik ben een groot deel van mijn leven met sport bezig geweest. Ik heb van alles gedaan van ballet en basketbal tot kickboksen en bikini fitness. Tijdens het trainen voor een fitnesswedstrijd kwam Dulcy even op mijn pad. Uiteindelijk scheidden onze wegen.. tot voor kort.. In al mijn levensfases ging ik mij steeds verder persoonlijk en spiritueel ontwikkelen. Nadat ik qua werk in rustig vaarwater kwam liep ik Dulcy weer tegen het lijf. Zij vroeg of ik samen met haar een bedrijf wilde starten voor het organiseren van Body & Mind retreats.. ik hoefde hier niet over na te denken en zei volmondig: JA! Ik denk dat de kracht van House of Soulz zit in het samenwerken met mensen en bedrijven. Samen iets bedenken en realiseren en dit tot uiting brengen om gasten met een lach naar huis zien gaan is wel een kroon op wat wij doen. ​ Het mooiste wat er is voor mij is het werken met mensen en de verbinding zoeken en door te geven tijdens de retreats.
Beschrijving
De workshop duurt 2 uur waarbij we beginnen met een mindful oefening om te landen in het lichaam. Geleidelijk gaan we door naar ontspannende houdingen uit de yin. We rekken en strekken het hele lichaam. De houdingen zijn kalmerend en zorgen ervoor dat je op een milde manier je lichaam opent.

We werken naar liggende yin houdingen toe om de overgang zacht te maken naar de yoga nidra.

Ik neem je in stappen mee naar een steeds diepere ontspanning waarbij je geest alert blijft. Je verschuift je bewustzijn van buiten naar binnen.

Tijdens de workshop ga je alles loslaten zoals spanningen, gedachten, emoties en stress. Je stopt even waar je mee bezig bent en focust je volledig op jezelf.

Je kan helemaal ontladen om je daarna weer op te laden. Je gaat met een heerlijk gevoel van rust en vrede in jezelf weer naar huis.

Vrienden van House (abonnees) betalen €10,- contant ter plaatse en gasten van house betalen €15,- contant ter plaatse.