ENVISION - Embody the vision - met Lies Osaer en Lauren Grusenmeyer
Saturday, 28 October • 08:30 - 15:30
HP TEAM
Description
ENVISION
Twee verdiepende Kundalini Yoga Day Retreats met Lies Osaer & Lauren Grusenmeyer
To envision the next level of you


Het creëren van jouw droomleven vraagt om een heldere visie en de kracht om stappen te zetten. Maar hoe maak je contact met jouw visie? Hoe maak je het onderscheid tussen je verlangen van binnenuit of de stem van je ego?

Het antwoord is eenvoudig: dat doe je vanuit het pure deel in jezelf, jouw center.
Daar leeft jouw visie al, daar zijn jouw stappen al helder en daar ligt jouw kracht om jouw visie uit te dragen en te manifesteren.

Tijdens deze twee Kundalini Yoga day retreats ontdek en ervaar jij hoe je verbinding maakt met die pure bron. Dat doen we aan de hand van Kundalini Yoga en meditatie, verdiepende teachings en creatieve embodiment sessies.

Tijdens de eerste dag maak jij contact met die pure bron in jou.
Zo ontvang en creëer jij jouw heldere visie.
Jouw visie verdiepen we tijdens dag twee. Hoe maak je van jouw droom jouw realiteit? Hoe zorg je dat jouw verlangens ook echt gaan leven? Tijdens deze dag maak jij de kracht wakker om jouw visie te belichamen en uit te dragen.

Zo creëer jij een leven dat jou voldoening geeft en voedend is voor jouw soul. En dat wensen we je toe.

Dag 2 - Embody the vision

Eenmaal jij je visies ontvangen hebt voelt het spannend. Hoe begin je aan het uitdragen van je visie? Welke stappen kan je zetten? Moet je alles achterlaten of kan je stapsgewijs te werk gaan? Je visie tot leven brengen is een daad die moed, dapperheid en inspiratie vraagt. Dat kan enkel als jij jezelf weet te ondersteunen met de juiste tools om je op je pad te houden.

Succes is je geboorterecht en ook jij kan dat waar maken. Het is enkel de vraag hoe jij dat succes in je aura kan vasthouden en hoe je die kan realiseren.

Tijdens deze dag focussen we op de belichaming van jouw visie en hoe je de kracht uit jouw center ontvangt om stappen te zetten, ook wanneer je in je omgeving op weerstand of sabotage botst. We staan stil bij de thema’s: hoe je een gezond doorzettingsvermogen inzet zonder op te branden en hoe je in actie komt vanuit een yin-energie.

Zaterdag 28 oktober is ook de volle maan eclips in Stier. Een ideaal moment waarop we oude energetische patronen doorbreken, gesteund door de diagonale energie van deze eclips.

The stars are in your favor en ondersteunen jouw visie en wij met Envision surfen mee op deze energie.


8u30 - 12u30: Kundalini Yoga, mystical embodiment teachings en diepe meditatie
12u30 - 13u30: vegan lunch
13u30 - 15u30: Gong integratie en alchemy embodiment sessie
€111, inclusief lunch & btw