Rise Up Rise - kundalini training
Friday, 25 October • 10:30 - 14:00
Lauren | Akal Sanpreet
Sinds 2012 vind Lauren | Akal Sanpreet rust en balans op haar mat. Toen ze in aanraking kwam met Kundalini yoga was ze zo onder de indruk dat ze besloot een leraren opleiding te volgen bij haar lerares Guru Jagat. Vele trainingen volgden en gaven haar een ongekende kracht en helderheid. De rijkdom aan lessen die ze ontving, inspireerden haar om dit pad met zoveel mogelijk mensen te delen. Lauren geeft lessen, workshops en diepgaande trajecten in kundalini yoga. Ze werkt tevens een op een met mensen als persoonlijke mentor. In 2020 richtte ze Household Practice op als digitale studio en in 2022 richtte ze de yoga studio op in Gent samen met haar partner. Lauren heeft als doel zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met hun zielsessentie zodat ze hun volle potentieel kunnen waarmaken. KUNDALINI YOGA — Radiate Kundalini yoga wakkert je levenskracht aan en vergroot je vitaliteit, je fysieke conditie en je meditatieve geest. Het wordt als een krachtige yogavorm beschouwd door de omvang van de leer als het potentieel tot ontwaken dat erin schuilt. Verwacht je aan een verrijkende combinatie van kriya (dynamische lichaamsoefeningen), mantra, meditatie, en pranayama (ademhalingsoefeningen) waarbij elke les een eigen thema heeft. De les is instapklaar voor beginners.
Description
RISE UP RISE
leef een magisch leven op jouw voorwaarden in lijn met je ziel

INTRO
Je bent er klaar mee. Zoals het er nu aan toe gaat klopt het niet. Je hebt zeker een oké leven. Goed werk. Fijn huis. Toffe partner. Maar je bent er klaar mee te denken 'is dit het nu?'. Een gedachte die steeds vaker op popt en waarvan je soms niet weet wat je ermee moet. Want, je hebt het best goed voor elkaar. Waarom krijg je die gedachte dan?

Je gevoel is terecht. Er is meer. En het kan helemaal anders! En het feit dat het zo aan je knaagt is het teken dat je er klaar voor bent omdat te gaan ontdekken!

Ook jij kan elke dag het magische leven leven dat voor jou bedoeld is. En nee, dat is geen far away dream. Maar je hebt het wel te doen!

In Rise Up Rise ga je 12 weken lang je levensenergie activeren zodat je zielskracht ontwaakt en jij je leven gaat transformeren in verbinding met je ziel. Want enkel daar vind je de vervulling waar je naar op zoek bent.

WAT?
Rise Up Rise is een on en offline kundalini deep dive van 12 weken waar je wordt begeleid naar een magisch leven in lijn met je ziel. Het programma bestaat uit 6 live voormiddagen in de Household Practice studio in Gent, 6 online masterclasses, 6 complete kundalini practices en twee:1 sessies met Lauren. Alles komt samen op een online portaal waar je proces verder ondersteund wordt met meditaties en oefeningen!

Na deze training:
— stroomt je levensenergie als nooit tevoren
— leef je in connectie met je ziel en spirit
— weet je precies hoe je met je schaduwkant zoals je innerlijke criticus om moet
— weet je wat jouw grotere missie in dit leven is
— heb je de eerste stappen uit de comfort zone gezet naar jouw droom leven
— leef je in diep vertrouwen en verbinding met je spirit

DATA:
Vrijdag 30 Augustus 10u30—14u00
Vrijdag 13 September 10u30—14u00
Vrijdag 27 September 10u30—14u00
Vrijdag 11 Oktober 10u30—14u00
Vrijdag 25 Oktober 10u30—14u00
Vrijdag 8 November 10u30—14u00

Prijs: 880euro in totaal / 280euro in 3 termijnen

Lees alles over de training hier: https://www.householdpractice.be/rise-up-rise-training-1

Heb je vragen? Mail ons op info@householdpractice.be