Intuitive Movement
Wednesday, 23 October • 09:30 - 10:45
Bauke Verhoeven
Mijn naam is Bauke en ik ben de bezielster van WIJSLIJF, praktijk voor lichaamstherapie. Sinds 2017 combineer ik mijn groeiende kennis over het psychisch functioneren van mensen met een passie voor bewegingsexpressie en nieuwsgierigheid naar hoe ons lichaam werkt. Ik doorliep (en doorloop) mijn eigen wegen langs psychische en fysieke perikelen die me al bij fantastische leraren brachten. Mijn lijf beter leren kennen, bewegen en meditatie zijn voor mij uiteindelijk essentieel geworden om een vervullend leven te leiden. Mijn beroep laat me toe mensen te ondersteunen om de wijsheid van hun lichaam verder te ontdekken. Met alles wat daar zalig én spannend aan is. Ieder op diens eigen tempo, via een eigen weg. And I love it! :) Bij Household Practice deel ik kennis die ik mocht opdoen doorheen de jaren maar houd ik vooral ruimte voor wat er al is. Wat er al leeft in jou. Wat er wil bewegen in jou. Zonder goed of slecht. Zodat jij nóg meer in je lijf kan zakken. Wil je graag meer over me weten? Ik deel regelmatig filmpjes met praktische tips of inspiratie op de sociale media van WIJSLIJF. Instagram: @wijslijf.gent/
12 spots available
Description
Leer intuïtief bewegen open woensdagochtend met Bauke van Wijslijf

Ben je de connectie met je lijf soms kwijt?
Ben je klaar om rust te vinden in je lichaam?

Deze lessen leren je om je lichaam met nieuwe voelsprieten waar te nemen. We gaan aan de slag met zachte bewegingen, toegepaste anatomie, mindful aanwezig zijn en vrije (bewegings)expressie.

Je leert je lichaam observeren en komt zo dichter bij een dieper bewustzijn. Met een nieuwsgierige houding belééf je je lichaam in plaats van het alleen maar te 'besturen'.

Benieuwd maar geen ervaring? No worries!
Iedereen is welkom en voorkennis is niet nodig.