Touch your soul 〜 Kundalini Day Retreat met lunch
Saturday, 21 September • 10:00 - 18:00
Lauren | Akal Sanpreet
Sinds 2012 vind Lauren | Akal Sanpreet rust en balans op haar mat. Toen ze in aanraking kwam met Kundalini yoga was ze zo onder de indruk dat ze besloot een leraren opleiding te volgen bij haar lerares Guru Jagat. Vele trainingen volgden en gaven haar een ongekende kracht en helderheid. De rijkdom aan lessen die ze ontving, inspireerden haar om dit pad met zoveel mogelijk mensen te delen. Lauren geeft lessen, workshops en diepgaande trajecten in kundalini yoga. Ze werkt tevens een op een met mensen als persoonlijke mentor. In 2020 richtte ze Household Practice op als digitale studio en in 2022 richtte ze de yoga studio op in Gent samen met haar partner. Lauren heeft als doel zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met hun zielsessentie zodat ze hun volle potentieel kunnen waarmaken. KUNDALINI YOGA — Radiate Kundalini yoga wakkert je levenskracht aan en vergroot je vitaliteit, je fysieke conditie en je meditatieve geest. Het wordt als een krachtige yogavorm beschouwd door de omvang van de leer als het potentieel tot ontwaken dat erin schuilt. Verwacht je aan een verrijkende combinatie van kriya (dynamische lichaamsoefeningen), mantra, meditatie, en pranayama (ademhalingsoefeningen) waarbij elke les een eigen thema heeft. De les is instapklaar voor beginners.
13 spots available
Description
Come and join us voor een heel bijzondere kundalini day retreat in de energie van de equinox ~

De equinox is een moment van kosmische balans. De dag zijn dan net even lang als de nachten. Daarom staat de equinox voor balans, vernieuwing en groei. Door de eeuwen heen hebben yogi's deze energie gebruikt om momentum te vinden op hun pad. Stel je voor dat je een pijl en boog op spant – de kracht van de pijl komt voort uit de spanning van de twee aangetrokken uiteindes die een balans maken.

Tijdens de equinox kun je deze krachtige energie benutten om je pad vooruit te bepalen. Door op deze dag te oefenen en te mediteren, vergroot je je ontvankelijkheid voor de energie en richt je je gedachten en intenties met kristalheldere precisie op je toekomst.

Op deze dag gaan we een diepe connectie gaan maken met onze zielsessentie. Dat doen we door de transformatieve kracht van kundalini yoga en proceswerk waarbij we onze status quo onder de loep nemen, obstakels aanpakken om van daaruit helderheid vinden op ons pad.

Verwacht je aan een verdiepende dag waarbij we starten met een kundalini yoga sessie en energy talk in de ochtend gevolgd door een lang ontspannende gong bath. Nadien is er gezamenlijke lunch in de bar. En in de namiddag gaan we verder met een ritueel om de energie van de equinox te gebruiken als manifestatie op je pad!

SOULDIVE ~ We starten met een kundalini yoga sessie in de ochtend met lange gong en meditatie
ENJOY ~ Nadien schuiven we aan voor een heerlijke overvloedige lunch op ons zonnige terras en is er tijd om te ontspannen of te tetteren.
SOULRISE ~ Gebruik de energie van de equinox als manifestatie op je pad!

Datum: Zaterdag 21 September
Tijd: 10:00—18:00
Prijs: 110 euro inclusief overvloedige lunch

Ready for this soul dive?
Sat nam,
Lauren ~ Akal Sanpreet Kaur