Fitness Kundalini
Wednesday, 2 October • 11:00 - 12:00
Sara | Raspreet
Een aantal jaar geleden kwam Sara | Raspreet in contact met kundalini yoga en vrij snel ging ze zich verdiepen op dit pad. Ze ging studeren bij onder andere Guru Jagat en Guru Gian en heeft sindsdien een sterke dagelijkse practice die haar kracht en helderheid geeft waardoor ze stralend door het leven gaat. Ze assisteert Lauren bij het managen van de studio en geeft zelf ook les in de studio. Fitness Kundalini is bedoeld om je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel een boost te geven. De focus is om je goed te voelen. Er is zoveel ongerealiseerd potentieel in eenieder van ons en de combinatie van kundalini en fitness zal je helpen dat naar boven te halen. De kundalini technologie laat je stralen van binnenuit en dat zie je aan de buitenkant.
18 spots available
Description
Fitness Kundalini is een kundalini yoga les zoals deze traditioneel gegeven wordt, met invloeden van fitness training. Het is mijn missie om deze twee samen te brengen zodat je kan ervaren wat de kundalini technologie kan betekenen voor jouw sportprestaties. Door je mentale weerstand te verhogen en zo beter te kunnen doorzetten tijdens sporttrainingen. Ook je longcapaciteit verbetert wanneer je regelmatig ademhalingsoefeningen doet. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, kundalini yoga combineren met je andere practice zal je helpen met je toewijding aan jezelf door deze vorm van energie te laten vrijkomen en eigenwaarde in je systeem te installeren.

De les bestaat uit ademhalingsoefeningen, meditatie en een yoga set die je gegarandeerd doet zweten. Op het einde nemen we de tijd om opnieuw tot rust te komen. Wanneer je je lichaam leert te reguleren na inspanning, train je hiermee een sterk zenuwstelsel en verhoog je zo ook je algemene weerbaarheid. We maken ook gebruik van mantra’s die ik zal laten spelen om je te ondersteunen tijdens de flow van de les.

Fitness Kundalini is alles wat een workout zou moeten zijn. Wacht niet om te beginnen aan je volgende workout tot je je beter voelt maar gebruik je volgende workout om je beter te doen voelen.

Sat Nam & get ready to sweat