Lente energetic session; verwelkom de Lente in jou!

Vrijdag, 22 maart • 15:00 - 18:00
Wanda Bolck
Mijn naam is Wanda en ik ben eigenaresse van mijn eigen bedrijf, innervibez. Op geheel eigen- en intuïtieve wijze geef ik begeleiding in de vorm van yoga- lessen, specials, wandelingen en meer!

Beschrijving

Laat je tijdens deze dag verwonderen door al het moois, de verrassingen en schoonheid in en van de natuur. Dompel jezelf onder in de energie van vrijheid, vrolijkheid en speelsheid van de Lente.
Ontdek ook die unieke krachten in jou door in beweging én in stilte te Zijn.

In verschillende culturen is het een eeuwenoude traditie om rustig de tijd te nemen om te landen in een nieuw seizoen.
Vanuit een observerende rol en in alle stilte en rust verbindt men zich met, de veranderingen en bewegingen in, de natuur.
Deze opmerkelijke transformatie van onder andere het landschap, de kleuren en het klimaat kunnen een heldere metafoor zijn voor ons mensen om mee te bewegen op het ritme van de natuur.
In het alledaagse leven en door alle eeuwen heen zijn wij niet meer gewend om onszelf als onderdeel van de natuur ook te verbinden met de kracht en schoonheid ervan.

Bewust stil staan bij de cyclus van de seizoenen, zorgt ervoor dat we kunnen reflecteren op onze eigen ontwikkeling in het leven en zowel de fysieke, mentale als spirituele gezondheid in lijn brengen met dat wat heel natuurlijk aanvoelt.

Leer mee te bewegen op het ritme van de seizoenen om meer begrip te krijgen van ook de ontwikkelingen in jou(w leven). Wanneer is het beste moment om los te laten, naar binnen keren, ideeën tot ontwikkeling en manifestatie te laten komen en kun je nou beter wel of geen actie ondernemen.

Verminder stress en verhoog het gevoel van balans, helderheid en vreugde door de verbinding met de kracht en heilzame werking van de natuur.

Het programma bestaat uit onder andere het uitvoeren van diverse energie-, ademhalings- yoga- en meditatie oefeningen in de buitenlucht.

De precieze volgorde, evenals de inhoudelijke oefeningen stem ik intuïtief af in dat moment, vanuit de groepsdynamiek en de gezamenlijke energie die er neergezet is, weet ik wat er nodig is en wat er mag gebeuren.

Vast staat wel dat we starten met een meditatie en we sluiten af met een (stilte)wandeling.