Jooga taso 1.

Tuesday, 22 October • 17:15 - 18:15
IsaJOOGA Studio
Isa Kemola
Isa on kokenut ja sydämellinen joogaopettaja, joka tuo opetuksiinsa rauhallisuutta ja syvällistä ymmärrystä. Hänen lähestymistapansa joogaan on kokonaisvaltainen, keskittyen sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin. Isa tunnetaan lempeästä ohjauksestaan ja kyvystään luoda turvallinen ja hyväksyvä tila kaikille oppilailleen. Vuosien varrella Isa on hakenut inspiraatiota eri joogatyyleistä ja syventänyt osaamistaan kansainvälisissä joogaopetuksissa. Hän uskoo vahvasti luonnon ja joogan voimaan yhdistää ihmisiä heidän sisimpäänsä. Isa painottaa tunneillaan hengityksen ja liikkeen harmoniaa, auttaen oppilaitaan löytämään tasapainon arjen kiireiden keskellä. Isa on myös tunnettu kyvystään kuunnella oppilaidensa tarpeita ja mukauttaa harjoituksia heidän henkilökohtaisiin tavoitteisiinsa ja haasteisiinsa. Hänen tunneillaan jokainen saa mahdollisuuden kokea joogan syvällisen vaikutuksen niin kehossa kuin mielessäkin. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut joogi, Isa toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tunneilleen löytämään sisäisen rauhan ja elinvoiman!
6 spots available

Description

Tälle joogatunnille voi osallistua kuka tahansa ilman aiempaa kokemusta joogasta, vain mielenkiinto ja tahto kokeilla riittää! Tällä tunnilla sinulla tarvitsee vain olla halu hallita kehoasi paremmin ja utelijaisuus kokeilla mitä jooga voisi sinulle antaa. Annan paljon asana (asento) vaihtoehtoja, joten tule rohkeasti mukaan. 

Tämä tunti sopii myös sinulle, jos haluat ottaa rauhallisemmin normaalista joogarutiinistasi ja tulla nautiskelemaan hengityksestä sekä venytyksistä.