Pranayama les 2 van 5 Online

Dinsdag, 29 december • 10:00 - 11:00
Stationsplein 99, 254
Anne Borgers

Beschrijving

Dit is de tweede les uit een serie van vijf pranayama lessen. Heb je de gratis eerste les gemist? Stuur dan even een mailtje naar marlene@libra-coaching.nl en ontvang de link naar de eerste les gratis in je mailbox!

Wat is pranayama eigenlijk? Pranayama is de kunst van het ademhalen en daarmee het leren beheersen van prana, de levensenergie. Hoe vaker je de ademhalingsoefeningen doet hoe meer rust, kalmte, vitaliteit, stabiliteit en veerkracht je ontwikkelt. Dus start gewoon bij het begin, laat alle verwachtingen in je hoofd los en stel je open voor wat er vanzelf naar je toe komt.

Elke videoles is opgebouwd uit een uitleg en samen oefenen. Wanneer je de eerste les een keer helemaal hebt gedaan, kun je de oefening aan het einde van de video elke dag een keer herhalen tijdens de rest van de week. Als je dagelijks - of om de dag - 10 minuten investeert in je ademhaling, ontstaat er gaandeweg een rustige stabiele basis in jezelf. Een welkom idee in deze moeilijke periode!
Deze lessenserie is er om jou te helpen het hoofd koel te houden en rust te vinden binnen jezelf. Kijk jij ook al uit naar die kleine rustmomentjes van de dag?

“Ik heb geen yoga spullen thuis, wat nu?” Geen punt, voor deze lessen heb je alleen jezelf nodig en iets om op te zitten. Een kussen, een stevige matras of gewoon een stoel.

Je kunt de lessen volgen met een leskaart of abonnement van Libra Yoga en Yogatherapie of met de speciale eenmalige Pranayama leskaart. Met de Pranayama leskaart krijg je toegang tot alle wekelijkse lessen plus een link waarmee je permanent toegang krijgt tot alle lessen (ook de lessen die je evt. hebt gemist), zodat je deze kunt bekijken en herhalen zo vaak je maar wilt. De Pranayama leskaart kost slechts € 30,00. De lessen staan vanaf 24 december iedere donderdag op het lesrooster.

Heb je al een abonnement of 10-lessenkaart bij Libra Yoga en Yogatherapie? Iedereen die zich inschrijft voor één of meerdere Pranayama lessen ontvangt na afloop van de les een link waarmee je permanent toegang krijgt tot de les, zodat je deze kunt bekijken en herhalen zo vaak je maar wilt.

Mail Anne gerust als je meer wil weten: info@reikibeverwijk.nl