Workshop voor ouders: rust en verbinding met je kind (zonder kinderen)
Zaterdag, 28 september • 09:30 - 12:30
Lieve Deraeve
Beschrijving
Verbinden met je kind is er voor jou als ouder om te leren hoe je jouzelf tot rust kan brengen en anderzijds hoe je het zenuwstelsel van jouw kind kan helpen om veerkrachtiger te worden.
Zodat jouw kind een veilige bedding heeft waarin het kan groeien in verbinding en vertrouwen, om op die manier steviger in het leven te staan. Om te leren luisteren naar de signalen van hun lichaam en die te respecteren.

Hoe mooi zou het zijn als we er nu al voor kunnen zorgen dat er later minder depressies en burn-outs zijn?

Kleine aanpassingen maken een wereld van verschil. Ik leer het jou vanuit de polyvagaal theorie, somatic experience, yoga, meditatie en zoveel meer van wat ik geleerd heb. Zowel uit mijn leven als mama, als uit opleidingen en boeken.

Voel je dat dit iets is voor jou dan ben je meer dan welkom. Ik begeleid jou graag vanuit mijn hart naar dat van jou en van daaruit naar het hart van jouw kind.

Ik laat me ook telkens leiden op het moment in wat er nodig is. Zo kan het zijn dat we iets afwijken (natuurlijk niet helemaal) van wat hierboven staat als ik het gevoel heb dat dit nodig is om te vermelden op dat moment.

Prijs: €60 inclusief btw, water en thee, versnapering en gebruik materialen.
De workshop gaat door vanaf 3 inschrijvingen en met maximum 7 personen.