Circuit
Maandag, 22 juli • 20:00 - 21:00
Lepelstraat 15
Kevin Antonissen
Hallo allemaal 👋🏻 Ik ben Kevin Antonissen, woonachtig in Kalmthout en 33 jaar jong. Sinds 2019 ben ik actief als Personal Trainer, naast mijn vaste baan als IT’er - een echte nerd dus 😅 Na mijn eigen transformatie van meer dan 100kg naar 75kg in twee jaar, besloot ik mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken 💪🏻 Met een achtergrond in NASM, EREPS niveau 4 en specialisaties in lage rugklachten, program design en meer, ben ik er klaar voor om je te begeleiden naar een gezonder en fitter lichaam.
Beschrijving
🔹 Wat kun je verwachten?

Een leuke, sportieve en soms uitdagende training die voor elk fitnessniveau toegankelijk is. Of je nu een beginner bent of gevorderd, ik zorg voor aangepaste oefeningen zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen.

🔹 Welke oefeningen?

We werken met gewichtsoefeningen en diverse attributen zoals dumbbells, elastieken, Bosu ballen, steps en TRX. Elke week voeg ik nieuwe oefeningen toe om het fris en uitdagend te houden.

🔹 Wat heb je nodig?

Breng jezelf, een handdoek, een flesje water en een goed humeur mee. Dat is alles wat je nodig hebt!

🔹 Waarom circuit training?

Fitness en gezondheid zijn essentieel voor een lang en gelukkig leven. Samen werken we aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Samen afzien creëert een sterke band en maakt het leuker.

Deze lessen zijn trouwens toegankelijk voor iedereen, zowel mannen als vrouwen.