TRE lessenreeks met Sophia Arits (11, 18, 25 sept & 23 okt)
Wachtlijst
Woensdag, 18 september • 19:15 - 21:15
Posthof - Patriottenstraat 62 - Berchem
Niels Piette
Beschrijving
Deze workshop bestaat uit 4 modules van 2u op 11 september, 18 september, 25 september en terugkomsessie op 23 oktober.

TRE® : TENSION & TRAUMA RELEASING EXERCISES

TRE is een lichaamsgerichte methode om stress, spanning en zelfs trauma's los te laten. Het is een zelfzorgmiddel dat je kan aanleren in een aantal sessies. Tijdens de sessies leer je een reeks eenvoudige fysieke oefeningen, die je natuurlijk ontladingssysteem in gang zetten. Je leert letterlijk hoe je stress en spanning van je af kan schudden. De reeks wordt gegeven door Sophia Arits, officieel gecertificeerde TRE®-teacher.

In deze reeks van 4 lessen leer je over het theoretisch kader, oefen je de 7 TRE® oefeningen in en word je begeleid in het proces van zelfregulatie en het loslaten van stress en spanning. Je ontvangt een boekje met tips en huiswerk en een handleiding met de oefeningen.

Medisch advies: voor deze lessenreeks is het afgeraden om deel te nemen indien je zwanger bent. Neem contact op met ons als je hierover vragen hebt.

Prijs voor de 4 lessen en het materiaal: € 180.

Betalen doe je bij voorkeur via reservatie via deze website. Cash betalen is voor workshops en lessenreeksen niet mogelijk. Indien je niet voor online betaling kiest, ontvang je van ons een vraag tot overschrijving. Je inschrijving is pas geldig wanneer je het juiste bedrag binnen de 7 kalenderdagen overmaakt op onze rekening.

Meer informatie vind je op de website van de lesgever: http://www.studiosophia.be

Contacteer ons met vragen op posthof.yoga@telenet.be

Meenemen:

- eigen yogamatje (er zijn er slechts enkele ter beschikking op de locatie)
- kussen om je hoofd te ondersteunen bij liggende oefeningen
- fleece deken om je warm te houden