De new mom cirkel

Zondag, 15 september • 11:30 - 12:45
Ohm studio
Suus Barbillion

Beschrijving

Wanneer je bent bevallen van je kindje, kan het best zoeken zijn qua sport. Wat kan al wel en wat nog niet? En als je borstvoeding geeft ligt dat weer anders. Wanneer je kunt starten hangt ook af van het soort bevalling dat je hebt ervaren. En hoe je herstel verloopt. Hoeveel of weinig slaap je krijgt.

Daarom kun je vanaf 15 september 11.30 uur deelnemen aan de new mom cirkel. Daarin start je met verantwoord bewegen onder deskundige begeleiding, deel je ervaringen met elkaar en leer je weer vertrouwd te raken met je eigen lijf.

En hoe mooi en bijzonder is het om met alleen maar nieuwe moeders te zijn? Een zachte landing voor jou na je bevalling waarin delen, bewegen en ontspanning ervoor zorgen dat je weer met een fijn warm en licht gevoel naar huis gaat.

Wat is een new mom? Iedereen die voor het eerst weer wilt starten met bewegen of al gestart was maar het als te pittig ervaart of gewoon omdat het je fijn lijkt om samen te komen met andere nieuwe moeders. Denk aan termijn als: het eerste jaar na je bevalling.

Heb je nog tegoed over van je zwangerschapsyoga rittenkaart? deze kun je inzetten voor de new mom cirkel. En anders met reguliere rittenkaarten van de studio.
De les duurt 75 min. En is om de week.