Online Hypno Relaxation Sessie door Leandra
Zondag, 22 september • 20:30 - 21:30
Rayette van Weijen
Al meer dan 7 jaar ben ik werkzaam als yogadocent & massagetherapeut. De volgende opleiding heb ik gevolgd: - Vinyasa Yoga - Yin Yang Yoga - Yin Yoga - Restorative Yoga - Bekkenbodem Yoga - Intuïtieve Massage Opleiding - Deep Tissue Massage - Zwangerschapsmassage - Reiki
20 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Hoe klinkt dit voor jou? Even een uur voor jezelf in totale ontspanning, in het comfort van je eigen huis. Je hoeft de deur niet uit, de kou of regen niet in, maar start gewoon de Zoom-sessie liggend vanuit je eigen bed of matje.

Misschien heb je wel eens gehoord van hypnose, waarbij vaak het beeld opkomt van mensen die als een kip over een podium rennen. Of iemand die joe controle overneemt. Wees niet bang. Wat minder bekend is over hypnose, is het therapeutische aspect. Hoewel het al lange tijd bekend is en gebruikt wordt in therapeutische settings, wordt het pas langzaam bekend bij een groter publiek. Veel mensen denken dat je volledig de controle verliest, terwijl het tegenovergestelde waar is. Wat ook niet algemeen bekend is, is dat wanneer je onder hypnose bent, je in een diepe, natuurlijke staat van ontspanning verkeert, en die diepe laag ontspanning is vaak moeilijk zelf bij te komen. Stel je voor dat je daarbovenop nog een begeleide energie cleanse & diepe relaxatie krijgt, wat een gevoel van diepe ontspanning kan teweegbrengen, puur door te ontvangen.

Het resultaat? Totale ontspanning, betere en diepere slaap, meer rust in het hoofd, stress relief. En nog een extra bonus, omdat we op een diep niveau ontspannen, kun je de effecten vaak nog dagenlang voelen.

Ook veilig als je zwanger bent. Een ontspannen moeder is een ontspannen kindje.

Je bent in goede handen bij Leandra. Zij zal de sessie in het Engels geven (geen moeilijke termen, voor iedereen goed te volgen). Ze is een RTT-therapeut, klinisch hypnotherapeut, yogaleraar en soundbath-facilitator.

Tijdens de sessie wordt gevraagd de camera aan te houden, zodat je nog beter begeleid kan worden.

Rayette: Hopelijk zie ik je bij de sessie. Zelf ben ik ook aanwezig. Echt een aanrader!

Aanmelden kan via de link: https://www.leandrabesters.com/register
Onderaan zie je SIGN-UP, ga onder de kalender naar OR PAY WITH IDEAL en vul bij actiecode RELAX in en je betaald voor de sessie €15,- i.p.v. €25,-.
Daarna zal Leandra jou voor aanvang van de sessie een mail sturen met de Zoom gegevens.