✨Summer Solstice Ceremony - Sound and Movement Healing

Vrijdag, 21 juni • 19:30 - 21:30
Wonderbos
Nathalie De snijder

Beschrijving

Op de langste dag van het jaar komen we samen in een helende summer solstice ceremonie.Een avond van verbinding, met jezelf, met elkaar en met de activerende yang energie van de zomer.We nemen je mee op een meeslepende reis van beweging, meditatie en soundhealing.


Op een prachtige locatie te midden van de velden maken we een vuur om samen de langste dag van het jaar te vieren. Tijdens deze sessie gaan we met de aandacht naar wat we in onszelf willen activeren - Waar wil je meer passie en vuur ervaren? Welke energie wil je transformeren? Kan je je hart openen?


Op 20/6 begeleiden Nathalie en Charlotte je door een inspirerende bewegings- en geluidsreis.In een flow van Yoga, Qi Gong en Acupressuur begeleidt Nathalie je naar een vreugdevolle verbinding met je lichaam.Terwijl Charlotte je onderdompelt in de helende frequenties van handpan, klankschaal en de ohmpunctuur stemvorken.


In deze activerende midzomeravond gaan we naar een diep gevoel van fysieke , mentale en emotionele harmonie. We voorzien een heerlijk verfrissende herbal ice tea en vers gesneden fruit voor een totaal ervaring die alle zintuigen vervult.


Kom mee voelen en verbinden.


🧡 Praktische info:

Datum: Donderdag 20/6/2024

Tijdstip: 19u30 - 21u30


Prijs: 35 eur


Locatie: Wonderbos Merchtem


Meebrengen: Yogamatje en dekentje