Multidimensionale Energietransmissie met Daniëlle
Dinsdag, 6 augustus • 19:00 - 21:00
Pure Essence Yoga Studio, Zen zaal
Tanja Gysbrechts
Beschrijving
Hallo, mijn naam is Daniëlle.

Onlangs heb ik een prachtige mini Inneressence en cacaoceremonie bijgewoond in de sfeervolle ruimte van Tanja. Tijdens de Inneressence ontstond spontaan het idee om een multidimensionale energietransmissie te faciliteren. Ik ben dan ook zeer enthousiast om aan te kondigen dat ik deze sessie op 6 augustus zal geven.

Tijdens de multidimensionale energietransmissie activeer ik twee krachtige energiestromen: de multidimensionale energie en de kundalini-energie. Deze stromen bieden diepe heling en herinnering aan alle aspecten van jezelf, inclusief andere tijdlijnen. Samen belichten en transformeren we trauma's en schaduwen.

*Hoe zou ik mijn sessies omschrijven?*

Mijn sessies zijn een unieke combinatie van energiewerk, multidimensionaliteit, lichttaal, muziek en lichaamswerk. Hierdoor kun je de diepte van jouw essentie op een betekenisvolle manier verkennen. Als gecertificeerd Multidimensional Embodiment & Transmission facilitator ben ik bevoegd om energietransmissies te geven en op een veilige manier met zowel kosmische als aardse energie te werken.

Voorafgaand aan een energietransmissie ontvang je een vragenlijst. Deze helpt mij een beeld te krijgen van je gezondheid en om te bepalen of deze sessie geschikt voor je is.

Onder Tanja's liefdevolle aandacht reis je samen met het plantmedicijn cacao af naar je hart om dit zachtjes te openen.

Inschrijven voor dit evenement doe je via https://hipsy.be/event/61702-multidimensionale-energietransmissies-healing-en-cacao

Prijs: 79 euro

groetjes


Daniëlle

PS: deze sessies zijn voor zowel vrouwen als mannen toegankelijk