Vrouwencirkel met Cacao

Vrijdag, 26 juli • 19:30 - 21:30
Room4 YOGA
Gastdocent wisselende docent

Beschrijving

Vrouwencirkel met Cacao

Ervaar een avond van diepe verbinding en ontspanning tijdens de Vrouwencirkel met Cacao. We starten om 19.30 uur en eindigen rond 21.30 uur. Onder het thema van de volle maan drinken we ceremoniële cacao, mediteren, dansen en verbinden we ons met elkaar. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en (her)ontdek jouw vrouwelijke wijsheid.

Ceremoniële cacao is een pure, onbewerkte cacao, traditioneel gebruikt in spirituele ceremonies. Het opent het hart, verhoogt energie en bevordert innerlijke verbinding en vreugde. Let op: als je zwanger bent, borstvoeding geeft, antidepressiva of hartmedicatie gebruikt, of hartproblemen hebt, laat het me weten. Deelname aan de vrouwencirkel blijft mogelijk, maar je drinkt dan mogelijk geen cacao.

In een wereld die voornamelijk vanuit mannelijke energieën opereert, is het tijd om onze vrouwelijke energie te ontketenen. Deze avond biedt een laagdrempelige gelegenheid om dieper in te gaan op wat het betekent om vrouw te zijn en dit te delen met andere vrouwen.

Ik ben Deirdre, vrouwencoach, en ik help vrouwen hun kracht te (her)ontdekken. Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving om jouw vrouwelijke energie te vieren en te versterken.

Sluit je aan voor een avond vol verbinding en ontspanning.
Schrijf je in via de link of mail naar deirdre@novaia.nl (ook voor vragen/twijfels!).