WALK YOUR BREATH
Zondag, 29 september • 10:00 - 12:00
Schildesteenweg 99, grens Oelegem/Schilde, Natuurdomein Vrieselhof (we verzamelen op het grasveld voor het kasteel)
Sylvia Brijon
7 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Traject van 5 wandelsessies met diepgang

Zondagochtend
29/9, 6/10, 13/10, 20/10, 27/10
Vrieselhof Oelegem

Tussen de bomen voel je meteen vertrouwen, de perfecte plek om te ontspannen!

Walk Your Breath geeft je dezelfde ervaring als op de yogamat, maar dan met gras onder je voeten. Je ontdekt al wandelend de kracht van je ademhaling, je verkent elk deeltje van je lichaam met mindful movement en je observeert bewust je beweegtechniek en eigen energievoorraad.

Een juiste ademhaling resulteert al snel naar een gezonde houding, minder stress in je zenuwstelsel en een betere energievoorziening in je spieren, cellen en organen. Hierdoor word je zelfzekerder en bouw je veerkracht op. Een fantastische en toegankelijke manier om verder te zetten in je dagelijks leven.

Gedurende 5 zondagen begeleid ik je in groep naar unieke plekken in de natuur met focus op ontspanning en helder krijgen waar je vastloopt. Elke week verkennen we een andere wandelroute en brengen we ons doel in kaart met beweging, focus, ademhaling en ontspanning voor meer energie.

Krachtig met je adem en zacht met je beweging beginnen we met 5000 stappen en bouwen rustig op naar misschien wel 25.000 stappen… jawel!

Doe mee met deze diepgaande wandelsessie en herstel je natuurlijk ritme met ademhaling, beweging en stilte