Yogaflow X Vinyasa by Vera | Stream
Online
Maandag, 5 augustus • 19:00 - 20:00
Online Stream
Beschrijving
Yogaflow X Vinyasa

• All levels / intermediate


Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga. Zonnegroeten vormen de basis van Vinyasa, deze worden opeenvolgend achter elkaar herhaald.
Het positieve effect op het lichaam kan op veel verschillende niveaus worden ervaren. Vinyasa creeert warmte in je lichaam waardoor je voelt dat het lichaam aan gaat. Dat is waarom je alles er zo lekker uit kunt zweten tijdens een Vinyasa les: je geeft je lichaam de kans om afvalstoffen af te voeren en je huid krijgt een gezonde glans.

De voornaamste voordelen van Vinyasa Yoga zijn het opbouwen van kracht en flexibiliteit in het lichaam en het reguleren van de ademhaling. Het type houdingen binnen deze stijl zijn zo gericht op de ademhaling dat de longen flink worden versterkt.
Omdat deze yogastijl zo actief is, kan het niet anders dan dat je lichaam bij regelmatige beoefening flexibeler en sterker wordt. Je traint je spieren waardoor de spierkracht toeneemt. De uitwerking van een practice zorgt voor meer energie in het lichaam waardoor je lekker in je vel zit.
Door de intensiteit van Vinyasa Yoga wordt automatisch de bloedcirculatie op gang gebracht wat onder andere zorgt voor het vergroten van je energie. Daarnaast is de kans groot dat je tijdens een Vinyasa Yoga oefening gaat zweten waardoor de zweetklieren gestimuleerd worden om afvalstoffen af te voeren.
Alle voordelen op een rijtje:
* Ademhaling reguleren;
* kracht opbouwen;
* verhogen van je energielevel;
* afvoeren van afvalstoffen;
* meer ontspanning ervaren;
* vergroten van je lenigheid.

Je ontvangt 30 minuten voorafgaand aan de online les de link en code voor de stream via zoom. Heb je al een zoom account? Maak deze dan gratis aan via www.zoom.us

Meeting ID: 368 200 8322
Wachtwoord: 33345

Via onderstaande link vind je 3 Spotify playlists zodat je fijne muziek hebt https://www.livewithflow.nl/online-yoga-lessen-volgen/

De stream kan je 15 minuten voor aanvang van de les openen.

https://us02web.zoom.us/j/3682008322?pwd=dnBLTUQ0V1RBaXpEQXd5ZXQ2MTA0Zz09