Pilates X Barre by Angelique | Stream
Online
Dinsdag, 24 september • 09:15 - 10:15
Online Stream
50 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Pilates X Barre • All levels

Barre is een workout waarin we bewegingen uit Pilates, Ballet en Yoga combineren. De oefeningen worden aan de ballet barre gedaan en vandaar komt ook de benaming. Het is een krachttraining waarbij je alle spiergroepen aanspreekt door kleine bewegingen met veel herhalingen.
Flowers die studio flow voornamelijk kennen vanuit Pilates lessen zullen ook zeker blij worden van barre gezien de herkenning van beweging en oefening.

Barre heeft heel veel voordelen. Eerst en vooral is het heel leuk om te doen, een uurtje in een barre les vliegt zo voorbij. Dat maakt dat je graag zal terug komen, je sneller resultaten zal zien en je vooruitgang gegarandeerd word.

Je wordt leniger, de oefeningen die uit ballet komen, zijn vaak goed om leniger te worden. Je heupen zullen soepeler en losser voelen na een barre workout.

Je wordt sterker. Het hoge volume aan herhalingen in de oefeningen, zorgt ervoor dat je spieren dit telkens langer moeten volhouden. Dit in combinatie met de kleine bewegingen en het stretchen tussendoor, zorgt ervoor dat lange mooie spieren krijgt.

Barre workouts doe je veelal aan de barre en bestaan grotendeels uit rechtstaande bewegingen. De oefeningen zijn opgedeeld in verschillende spiergroepen. Je zal zo in een workout steeds je core, bovenlichaam, billen en benen in een sessie van enkele minuten trainen aan de Ballet barre met stevige Pilates oefeningen.