YIN YOGA (Lange les) HART en DUNNE DARM (Nazomer - Detox) - door ELLEN
Donderdag, 12 september • 19:30 - 21:00
Groenplaats - Zoerledorp 108 , 2260 Westerlo, zaal met houten vloer boven de natuurwinkel
Ellen Van Renterghem
Beschrijving
YIN YOGA is een yoga vorm die tegemoet komt aan de noden van vele mensen in deze drukke, intense en uitdagende tijden. Het is een manier om ‘voor even’ de externe prikkels en triggers buiten te laten, ideeën van wat moet zijn en verwachtingen ten opzichte van onszelf te parkeren. Het is een manier om te vertragen, te stoppen en naar binnen te keren. En op het moment dat je ‘naar binnen keert’ start ‘healing’, herstel en vindt het lichaam en het denken balans en innerlijke rust.

Tijdens een les yin yoga worden houdingen gedurende 3 tot 5 minuten aangehouden. Door deze techniek ontstaat er ruimte in het fysieke lichaam, het subtiele lichaam en in het denken. Bindweefsel wordt geoptimaliseerd, diepe ontspanning neemt toe en de werking van organen en energiebanen (meridianen) wordt geoptimaliseerd.

Het is aan te raden bij verzuring, gewricht klachten en bij vele ‘yange’ activiteiten (zoals de drukke agenda maar ook sporten zoals intens hard lopen, wielrennen en fitness). Yin yoga zorgt daarnaast voor verlichting bij stress, angst, depressie en chronische pijn.

De lessen worden gegeven door Ellen Van Renterghem.

Indien je inschrijft voor een losse les via momo yoga, kan je steeds ZELF 12 uren op voorhand GRATIS online annuleren. Jouw beurt komt dan opnieuw op je account en die kan je dan later opnieuw inzetten.
Annuleren van een les in de reeks is niet haalbaar. Je kan wel zelf voor vervanging zorgen.