Mindful yoga
Dinsdag, 3 september • 11:00 - 12:00
Ellen Rabaey
Beschrijving
Mindful Yoga: Verbinding met jezelf

In mijn mindful yogales draait alles om het maken van een diepe connectie met je eigen lichaam en geest. Door mindfulness integreren we bewustzijn en aandacht in elke beweging, ademhaling, en meditatie, zodat je leert luisteren naar je lichaam en wat het nodig heeft. Deze les is meer dan alleen yoga; het is een uitnodiging om aanwezig te zijn in het moment, zowel op als naast de mat.

Veel van de principes die we tijdens de les toepassen, zijn geïnspireerd door mijn achtergrond in therapie rond stress-dynamieken. We verkennen technieken die je helpen om spanning los te laten en een gevoel van rust en balans te vinden. Dit doen we zowel actief in beweging als in de meditatie.

Daarnaast ben ik een grote voorstander van een bewuste levensstijl. Elementen hiervan verweven we in de yogapraktijk, zodat je niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel in harmonie kunt zijn. Of je nu komt om te ontspannen, je bewustzijn te verdiepen, of simpelweg om dichter bij jezelf te komen, deze les biedt je de ruimte om te groeien en jezelf op een dieper niveau te leren kennen.

Kom zoals je bent, en ontdek de kracht van mindfulness in beweging.