Wandelen (3 km)

Vrijdag, 17 mei • 09:30 - 10:30
Thea Staffhorst
Thea Staffhorst neemt je graag mee op pad. Ze vertelt: "Wandelen ik word er zó blij van. Bewegen. Buiten zijn. Intens de seizoenen beleven want zon wind of regen houden mij niet tegen. Wandelen is voor mij een soort oer behoefte. Lekker stappen hoofd een beetje leegmaken, van alles zien en ervaren. In mijn ééntje vind ik dat al heerlijk, maar samen met anderen geeft weer een heel andere dimensie. Al wandelend iets delen met elkaar of gewoon stilzijn. Alles is goed. Wellicht wat momentjes van verbondenheid ervaren met de omgeving en elkaar. Routes lopen en dan toch een paaltje missen, ach het overkomt me regelmatig…verdwaald ben ik ook wel eens, maar nooit voor lange tijd gelukkig. Maar zelfs als de weg niet gaat zoals gepland of beschreven doet dat iets met me. Het is een uitdaging hoe daar mee om te gaan en te zien waar ik vervolgens uitkom. Net het echte levenspad 😊"

Beschrijving

Ga je mee aan de wandel?
Groene bladeren, bloesem, fluitende vogels en als het een beetje meezit een heerlijk zonnetje. De lente is het seizoen bij uitstek om eropuit te gaan. Voeg daarbij aangenaam gezelschap en je hebt genoeg redenen om je wandelschoenen aan te trekken. En, voor wie zin heeft, na afloop nog even napraten in de studio onder het genot van een kop thee met wat lekkers.

En, voor wie zin heeft, na afloop nog even napraten in de studio onder het genot van een kop thee met wat lekkers.

Route: vanaf studio ‘waar de zon schijnt’ richting de Oude-IJssel en terug. (Wie geen auto heeft kan met Thea meerijden.)

Voor het zelfgebakken lekkers vragen we 1 euro, verder zijn er geen kosten aan verbonden.

(Meewandelen en/of meerijden in een auto is voor eigen risico).