Kundaliniyoga
Torsdag, 12 september • 19:30 - 21:00
Seetal Ram Kaur
Seetal Ram Kaur har fullført den KRI-sertifiserte kundaliniyogalærer-utdanningen på nivå 2, og har også fullført 21 Stages of Meditation som er en del av nivå 3. Hun har undervist siden 2017, og fant kundaliniyoga etter en langvarig hjernerystelse som førte med seg utmattelse, angst og stress, og kjente umiddelbart at dette var hennes medisin. Seetal Ram er opptatt av at elevene skal finne sin rytme og sin vei gjennom tilstedeværelse i timene. Hun har fordypet seg i anvendt spirituell numerologi, Karam Kriya, som handler om hvordan vi kan forløse våre ubevisste karmiske tankemønstre og komme til dharma; den optimale veien for livet vår. Hun har også en yogaterapimodulen i kundalini medicine: The Healing Field: Red Thread, Black Hat, White Lotus, og workshoper i healing- og meditasjonsformen Satnam Rasayan. Utover yogautdanningen er hun tidligere journalist med en mastergrad i transnasjonal kommunikasjon og globale medier fra Goldsmiths College, University of London. Hun skrev bl. a. om energi, ulike trosretninger, meditasjon og om alternativ behandling. I kundaliniyoga er vibrasjon viktig. Derfor velger hun å bruke sitt spirituelle navn Seetal Ram Kaur. Det betyr: “the Princess/Lioness who is a graceful embodiment of the sacred tranquility that flows from God in universal consciousness”.
Beskrivelse
Kundaliniyoga som lært av Yogi Bhajan er en gammel form for yoga, som inneholder alle de åtte delene av yoga. I tillegg til de fysiske øvelsene kobler vi på pust, mantra, øyefokus, mudra og kroppslåser. Dette forløser energi fra nedre delen av ryggraden som gir økt bevissthet. Da blir det lettere å endre våre repetitive mønstre og gjøre plass for positiv transformasjon. Mens vi gjør yoga og mediterer vil du automatisk forløse blokkeringer, og du kan oppleve å få mer fleksibilitet, mer energi, bedre intuisjon, klarhet i tankene og flyt i livet.

Ukentlige timer starter opp 12. september. Da vil jeg undervise yogasett som noen uker vil være mer fysisk, andre ganger mer meditative.

Jeg legger vekt på at du skal finne og følge din rytme og form. At du skal finne tilbake til din kjerne og lytte til ditt indre er viktigere for meg enn at du følger min rytme når vi gjør øvelsene.

Timene er åpen for alle: alt kan tilpasses der du er; kom som du er. Så vil du oppleve at kroppen blir mer fleksibel, og at du blir mer vant til å meditere. Som med alt annet, så må vi praktisere før vi mestrer yoga og meditasjon.

Hjertelig velkommen 💙