108 Sun Salutation Challenge met feestelijk en gezond buffet
Woensdag, 21 juni • 18:00 - 20:30
Korftlaan 5, Delft, VakantiePark Delftse Hout
Saray Cimadevilla
Beschrijving
De Sun Salutation, zonnegroet, is een fijne reeks aan vloeiende bewegingen welke voor meer flexibiliteit, kracht en vitaliteit van het lichaam zorgen. De harmonieuze bewegingen zijn in volledige verbinding met jouw adem en helpen je hierdoor om focus te creëren.

De zonnegroet wordt traditioneel gedaan tijdens de zonsopkomst, maar heeft net zoveel positieve effecten op ieder ander moment van de dag!

Super Sun Salutation!
Op woensdag 21 juni organiseren wij om 18.00 uur de Super 108 Sun Salutation Challenge! We vieren en eren samen Internationale Yoga Dag door 108 series van de zonnegroet te beoefenen. Op deze dag kunnen we ook extra lang van het zonlicht genieten omdat het de langste dag van het jaar is!

Feestelijk buffet
We hebben gekozen voor een fijne avondles in de buitenlucht die start om 18.00 uur en duurt tot ca. 20:00 uur. We sluiten de bijzondere challenge gezamenlijk af met een feestelijk, kleurrijk en gezond buffet.

Tarief:
De workshop duurt ca. 2,5 uur en kost €45 inclusief vegetarisch buffet.

Annuleren:
Kun je helaas niet meer komen? In verband met voorbereidingen van de workshop, kunnen we helaas geen inhaalsessie of restitutie aanbieden. We raden je daarom aan om te kijken of je het ticket aan iemand anders kunt doorverkopen. Laat je ons weten wie er voor jou in de plaats komt?

Deadline inschrijving:
Ivm voorbereiding op het buffet is inschrijving mogelijk tot zondag 18 juni a.s.