Wobbelyoga voor de jongste yogi’s - Reeks van 4 lessen
Wachtlijst
Vrijdag, 19 januari • 16:00 - 16:45
Schoolstraat 28, Delft, Womanhood studio
Tami Kalir
Beschrijving
Wobbelyoga is een avontuurlijke en vrolijke les voor onze jongste yogi’s tussen de 4* en 7 jaar oud (maximale lengte 160 cm). De les is gebaseerd op het gebruik van de Wobbel, een balansbord, speciaal ontwikkeld voor het vergoten van het lichaamsbewustzijn van de allerkleinste yogi’s.

Door wobbelyoga wordt er op een leuke en speelse manier gewerkt aan balans en coördinatie en daarmee het vergroten van zelfvertrouwen van kinderen. Naast inspanning is er op de Wobbel ook ruimte voor ontspanning. De mindful bewegingen op het bord zorgen voor rust en de creatieve geest van de jonge yogi wordt gestimuleerd door fijne verhalen, avontuurlijke illustraties, ontspannende muziek en zelf knutselen op de Wobbel.

Reeks van 4 lessen
Speciaal voor de allerkleinste yogi’s heeft Womanhood Studio een reeks van 4 lessen ontwikkeld. Elke wobbelyogales staat in het teken van een ander thema en wordt er gewerkt met natuurelementen, zoals de aarde, dieren en de vier verschillende seizoenen. In deze thema’s staat de wereld om ons heen staat centraal, zodat de kleine yogi’s hier al op jonge leeftijd op spelende wijze hun eigen plek in deze wereld kunnen vinden.

Alle lessen uit deze reeks staan met elkaar in verbinding en staan in het teken van groei en avontuur, aan het einde van de reeks straalt ieder kind plezier uit!

Lestijden
De lessen worden elke vrijdag om 16.00 uur verzorgd en duren 45 minuten:
1. Vrijdag 19 januari om 16.00 – 16.45 uur
2. Vrijdag 26 januari om 16.00 – 16.45 uur
3. Vrijdag 2 februari om 16.00 – 16.45 uur
4. Vrijdag 9 februari om 16.00 – 16.45 uur

Tarieven
De investering voor de reeks, á 4 lessen, bedraagt €40,-

Bonus: yoga voor allebei!
Meld je jouw mini yogi aan vóór 1 december? Dan ontvang jij als ouder/verzorger een gratis les naar keuze (m.u.v. Aerial Yoga) in onze studio! De les is geldig tot 31 december 2023.

Huisregels
In deze reeks is er ruimte voor acht enthousiaste mini yogi’s die klaar zijn om de wereld te ontdekken. Om de bewegingsruimte te stimuleren en de veiligheid te kunnen waarborgen is er gekozen voor een beperkt aantal plekken. Wobbelen gebeurt op blote voeten. De kinderen gaan zelfstandig, maar onder zorgzame begeleiding, aan de slag. Het is daarom fijn dat jouw kind zich comfortabel genoeg voelt om te wobbelen zonder papa en mama in de buurt.

Annuleren
Graag willen we mindful bewegen in groepsverband stimuleren omdat het bijdraagt aan het vergroten van het zelfvertrouwen, de sociale vaardigheden en het enthousiasme van kinderen. Om deze reden vinden we het belangrijk om de continuïteit van de groep te waarborgen, waardoor we helaas geen inhaalsessie of restitutie kunnen aanbieden. Mocht jouw kind onverhoopt zich niet lekker voelen of om een andere reden de les missen, vinden we dat natuurlijk wel prettig om te weten.

* Is jouw kind iets jonger dan 4 jaar oud, maar wel in staat om zelfstandig een les te volgen? Laat het ons weten en dan kunnen we in overleg kijken of jouw mini yogi kan deelnemen aan deze reeks!