Partner Aerial Yoga workshop @vakantiepark Delftse Hout
Zaterdag, 27 juli • 11:15 - 12:45
Korftlaan 5, Delft, VakantiePark Delftse Hout
Tami Kalir
Beschrijving
Ervaar de magie van duo-yoga in de doeken: vertrouwen, steun, bewustzijn en plezier! 👫

Ontdek samen de magie van Aerial yoga tijdens onze workshop: de Aerial Yoga Partner Workshop! Op zaterdag 27 juli verwelkomen we je graag op het prachtige vakantiepark Delftse Hout, waar we 90 minuten in de buitenlucht samen boven de grond zweven.

Samen vliegen in de doeken
Maak samen kennis met de speelsheid van Aerial Yoga! Ontdek samen met je duo-partnet verschillende zwevende poses boven de grond, waarbij jullie elkaars gewicht dragen, balanceren en op elkaar vertrouwen om in evenwicht te blijven. Laat je meevoeren door de doeken, voel de wind door je haren en vind steun bij elkaar in diverse houdingen, zowel fysiek als mentaal. Deze sessie is niet alleen een fysieke workout, maar ook een bron van plezier en een geweldige manier om quality time door te brengen. Ontdek samen de vreugde van Aerial Yoga!

De duo’s
Is deze workshop enkel voor romantische partners? Zeker niet! Zelfs de jongste deelnemers zijn welkom, vanaf de leeftijd van 9 jaar. Zweef samen met je broer, zus, ouder, kind, partner, vriend(in) of buurvrouw boven de grond. Er is geen yoga-ervaring vereist, dus iedereen kan meedoen. Tijdens de workshop krijgt elk duo één sling toegewezen.
Ervaar een unieke en betoverende yogasessie in de lucht en deel samen deze bijzondere ervaring!

Datum:
Zaterdag 27 juli om 11:15 uur @ Vakantiepark Delftse Hout.

Tarief:
Een duo-ticket: €50

Annuleren
Mocht een van jullie onverhoopt niet kunnen deelnemen, dan is er de mogelijkheid om je ticket door te verkopen aan iemand anders. We ontvangen graag de namen en e-mailadressen van de nieuwe deelnemers.

P.S. Als het weer ons niet toelaat om buiten te trainen, verplaatsen we de sessie naar onze stdio in hartje Delft.