Stretching and Mobility
Woensdag, 2 oktober • 20:30 - 21:30
Schoolstraat 28, Delft, womanhood studio
Aneta Socowa
11 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
De Stretching en mobility les helpt je bij het verbeteren van de flexibiliteit van jouw spieren en de mobiliteit van jouw gewrichten. Alle niveaus, mannen en vrouwen zijn welkom.

Flexibiliteit -
Tijdens de sessie staat actieve stretching centraal: een samenspel van kracht en lenigheid. Eerst versterken we de spieren en vervolgens stretchen we deze, een hele fijne combinatie voor het vergroten van jouw lichamelijke flexibiliteit!

Mobilititeit -
Daarnaast is er in deze les veel aandacht voor het verbeteren van de mobiliteit van het lichaam. Met gerichte en passende oefeningen/houdingen voor elk lichaam, werken we door actieve stretching aan het vergroten van de bewegingsvrijheid van in de gewrichten. De oefeningen/houdingen zorgen voor een betere balans, coördinatie en kunnen blessures helpen voorkomen.

Moment van rust -
Na actieve stretching komt een moment van rust. De sessie eindigen we in diepe ontspanning door rustgevende ademhalingsoefeningen en kalmerende houdingen.

De Stretching en Mobility les is een mooie holistische benadering om jouw lichaam sterker te maken, flexibeler te laten worden en meer in balans te komen.

Huisregels:
- Graag je eigen yogamat meenemen. Wil je gebruik maken van één van onze matten, dan bedragen de kosten € 4,- (contant of pin).
- Zorg dat je minimaal 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent.

Annuleringsbeleid:
- Je kunt tot 2 uur voor aanvang van de les kosteloos annuleren. Dit doe je via het MomoYoga boekingssysteem.
- Als je een Womanhood Unlimited Class Pass hebt en niet op tijd komt opdagen of laat annuleert, wordt de prijs van de les in rekening gebracht.