Aerial Symphony: Live Cello & Sling Concert
Vrijdag, 11 oktober • 20:00 - 21:30
Schoolstraat 28, Delft, womanhood studio
Tami Kalir
4 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Ervaar een geheel nieuwe dimensie van ontspanning en muzikale betovering op 11 oktober om 20.00 uur met ons vernieuwde Live Cello & Slings Concert, uitgevoerd door de getalenteerde Ola Renska! Deze bijzondere sessie biedt een unieke combinatie van beweging en rust: 30 minuten dynamische bewegingen in de slings (fly low) door Tami gevolgd door 45 minuten diepe ontspanning in savasana, ondergedompeld in de magie van live cello muziek van Ola Renska.

Ga op ontdekkingsreis
Deze avond brengt je op een bijzondere reis van beweging en sereniteit. Begin met het verkennen van de slings voor een fijne sessie van zachte, vloeiende bewegingen. Daarna volg je een rustige overgang naar savasana, waar je je helemaal overgeeft aan de rust en de harmonieuze klanken van Ola Renska’s cello.

Een onvergetelijke ervaring
Bereid je voor op een magische avond van ontspanning en muzikale verrassing. Deze sessie is een perfecte gelegenheid voor muziek- en yogaliefhebbers om hun zintuigen te laten verwennen en volledig op te gaan in een rustgevende ervaring. Deze unieke ervaring is geschikt voor iedereen, er is geen eerdere ervaring met de slings nodig.

Praktische informatie
Datum en tijd: 11 oktober om 20.00 uur
Tarief: Early bird tot 15 september €45 / Normale prijs €55

Annuleren
Kun je helaas niet meer komen? In verband met voorbereidingen en inkoop, kunnen we helaas geen inhaalsessie of restitutie aanbieden. We raden je daarom aan om te kijken of je het ticket aan iemand anders kunt doorverkopen.