Yin Yang - in de HEEMTUIN in het BEATRIXPARK - door Manya > zie Omschrijving

Donderdag, 18 juli • 19:00 - 20:15
Docent .

Beschrijving

- De ingang is naast woonhuis van Beatrixpark nr. 5.
- Rechts daarvan is een hek en ligt de tuin erachter. Het is er erg rustig omdat er geen doorloop is.
- Wil je liever een les binnen in de studio volgen check dan het rooster in momoyoga.
- De meeste hebben een eigen matje. Als je geen matje hebt kan je die goedkoop bij bijvoorbeeld decatlon, action etc. kopen
- Het is ook fijn als je een yogablokje hebt om op te zitten of te gebruiken tijdens de les. Je kunt bijvoorbeeld ook altijd een dekentje meenemen op te zitten en te gebruiken bij de les.
- In het Beatrixpark zijn geen extra parkeerplaatsen. Je kan in de buurt parkeren. Kom bij voorkeur met de fiets of als je dichtbij woont te voet.

Neem je eigen mat mee, eventueel een blokje, lekker warme (laagjes) kleding, een dekentje of warme trui voor de eind ontspanning (voor als het wat afkoelt), wat te drinken en spray je eventueel in met muggenspray.

Als het weer verandert en de les toch in de studio wordt gegeven dan ontvang je een mail. Check daarom van te voren altijd even je mail of de momoyoga app.

Kan je de les niet komen volgen of wil je liever een les binnen volgen, dan kan je dat zelf wijzigen via momoyoga. Kan je je dan alvast uitschrijven voor de les. De lessen vanavond en dinsdagavond zijn in ieder geval in de studio. De lessen op woensdagavond van Cindy ook. De lessen op woensdag avond van Karin en donderdagavond van Manya zijn misschien ook buiten. Je kunt je ook altijd inschrijven voor een online les welke je dan op woensdag avond per mail ontvangt.

Als je deze week helemaal niet komt kan je je les dan uitschrijven. Je kunt mij dan mailen en dan maak ik een inhaalles voor je aan welke je tot 1 september kunt inplannen op basis van beschikbaarheid.